Witaj Justynko
Nie ma najmniejszego sensu mówić, że wiedziałem, ale powiem że cieszę się nawet nie wiesz jak Bardzo
Opanadto podpisuję się pod swoją pupilkąAnelia, i teraz przesyłam już buziaki Waszej Trójce
Oczywiście, że tak ... cierpliwie czekam ... ja właściwie nic nie robię , tylko cierpliwie czekam , zawsze na coś cierpliwie czekam ...
Wczoraj tak mnie się zamarzyło, aby w końcu móc żyć nie na krawędzi, ale nie wiem czy to jest możliwe ... jak nie urok, to przemarsz wojska ... ...
ale cóż mówi się trudno i kocha się dalej ...
Miłego dnia Plamiasta
Dzień dobry Romku , mam nadzieję, że jeszcze nie załamany
I have learned to be content in whatever circumstances I am in. ~ The Bible, Phillipians 4:11 (NASB) (Uczę się być zadowoloną w każdych warunkach, w których jestem)
(każdy ma coś specjalnego do zaoferowania światu - takie hasło znalazłam, choć ostatnio mocno się zastanawiam co ja mam za zaoferowania )
Jak to co? A cóż to za pytanie?
Na pewno masz wiele do zaoferowania .
Kochana jesteś wspaniała kobietka i przebywanie w Twoim towarzystwie to czysta przyjemność. Proszę więcej takich "zawiasków" nie robić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum