Dzień dobry kochani
Dziś mnie trochę lepiej. Wczoraj przeleżałam i przespałam dzień (uff... jedna z moich zalet, które ubóstwiam, mam nutę do spania ). Dziś udało mnie się dotrzeć do pracy (na rowerze ... ledwo ). Czuję się niezbyt rewelacyjnie, ale lepiej niż wczoraj. Przynajmniej jedzenie utrzymuję w żołądku.
A w pracy dziś wyglądam tak:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599803_441029089262046_238897057_n.jpg
Ogórków zjadłam z 7, ale ... no właśnie w słoiku z ogórkami był 'kożuszek', ... ... no i to chyba ten 'kożuszek' jest winny ... ... tzn. winna jestem ja
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
[ Dodano: 2012-07-10, 10:18 ]
"Gdy zaczniesz zmieniać swój sposób myślenia o sobie, życiu i innych ludziach, zaczną się realne zmiany w Tobie i Twoim życiu." - Dane Spott
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
tej opcji nie brałam pod uwagę, ale to jest niezły pomysł
[ Dodano: 2012-07-10, 10:49 ]
"Kiedy jedne drzwi do szczęścia są zamknięte, otwierają się inne.
Jednak często spędzamy tak dużo czasu przy zamkniętych drzwiach, że nie widzimy, że te drugie zostały dla nas otwarte." - Hellen Keller
Cieszy mnie to bardzo Mnie mdłości dopadły w czwartek jak byliśmy nad morzem.Nic takiego nie zjadłam.Zjedz dzisiaj ze dwa banany to dobre na żołądek(na mój bynajmniej działają dobrze).Spokojnego i miłego dnia dla Ciebie
Hej Justynko
Ja myślę ,że nie ogórki tu są winne ,tylko czereśnie.
Ja ostatnio właśnie chorowałam po czereśniach.Co nie przeszkodziło mi wczoraj znów się ich najeść i dziś od rana "łazienka moja". .
Ale co zrobić jak się lubi owoce .Jedyna okazja teraz.
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Justynko
Myślę że ma rację akos6, sugerując że twoje dolegliwości to kara za marnowanie zakąski....
Wiadomo że praktycznie cały naród nie je,,, tylko zakąsza
Kochanie Szybkiego powrotu do zdrowia i dobrej kondycji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum