Pewne lekcje, pewne myśli trzeba cały czas sobie przypominać
O tak !
Około takich osób, jak Twój wujek najlepiej jest przejść obojętnie. Tzn nie tak całkiem obojętnie, po prostu najlepiej włączyć w sobie opcję "olewator" i być dalej miłym, uśmiechniętym i życzliwym. U mnie często dochodzi do sytuacji, że często ktoś coś "palnie nie przemyślanie" i stwierdziłam, że im częściej głośno wyrażam swoje zdanie tym bardziej dana osoba ma satysfakcję , że wyprowadziła mnie z równowagi a kiedy udaję, że nie słyszałam, to sytuacja często jest odwrotna .
Justyś pozdrawiam
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Cześć
Wróciłam ze spaceru, na którym byłam z koleżanką w Łazienkach. Przyjemnie spędzony czas na rozmowie i również o tym co nas 'boli' . Ja na 'osłodę życia' zjadłam lody z bitą śmietaną Łazienki nie są moim ulubionym miejscem zwłaszcza w weekend, bo są tłumy ludzi. Ale koleżanka chciała, to nie sprzeciwiałam się. Bo najważniejsze to z kim jesteśmy
Justynko witaj
Cieszę się że jesteś.... bądź zawsze
Wybacz, że trochę czas mnie goni ale naprawdę po dzisiejszym dniu mogłem dostać zadyszki.
Odezwę się jak tylko będę miał dostęp do netu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum