Nie, wczoraj wróciłam spacerem z dworca do siebie. Poza tym nie po raz pierwszy tyle czasu siedziałam na pupie. A poza tym co za towarzystwo miałam ...
[ Dodano: 2012-07-24, 20:33 ]
I jeszcze jeden cytat:
"Ci, którzy nie odnaleźli swojego prawdziwego bogactwa, czyli promiennej radości istnienia wraz z głębokim, niewzruszonym spokojem, który jej towarzyszy, są żebrakami, nawet jeśli opływają we wszelkie materialne dostatki. W świecie zewnętrznym rozglądają się za ochłapami przyjemności, spełnienia, potwierdzenia swoich racji, szukają bezpieczeństwa lub miłości, a tymczasem we własnym wnętrzu noszą skarb, który nie tylko zawiera w sobie komplet wyżej wymienionych dóbr, lecz jest nieskończenie cenniejszy niż wszystko, co świat ma do zaofiarowania." - Eckhart Tolle
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Oj tak wieczór przyjemny
Kto nie ma konta na FB zapraszam do obejrzenia mojego albumu z Festiwalu Róż, który był w Ogrodzie Botanicznym UW
https://www.facebook.com/...93842460&type=1
[ Dodano: 2012-07-24, 21:04 ]
ana7 napisał/a:
Ja Justyś gratuluję dobrych wyników
Aniu, bardzo dziękuję
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Witaj Justysiu
Twoje niesamowite kwiaty to prawdopodobnie Hortensje, ale zdecydowania zeszłoroczna, tegoroczne kwiaty są zdecydowanie słabsze i mniej widowiskowe i kolorowe.
Biorąc pod uwagę to jak zaczęły kwitnąć, lato może nie być w moim ogrodzie takie kolorowe jak chciałbym.
Róże cudne
Romanie, zdjęcie hortensji z tego roku. Nadspodziewanie olbrzymie, piękne.
U nas w zeszłym roku hortensje były marne, w tym roku przepiękne, duże, obfite kwiaty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum