Justynko przeczytałam merytoryczny i wydaje mnie się, że zrozumiałam to co powinnam, tak jak powinnam i jest tak jak tego oczekiwałam
Cieszę się razem z Tobą i gratuluję
Takie wieści zawsze powodują, że na mojej buźce pojawia się uśmiech.
Proszę tylko o takie wieści
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Cudowne wieści Justynko na merytorycznym...uwielbiam takie czytać.
Nie będę się rozwijała, bo padam na twarz, ale z ogromnym uśmiechem będę dzisiaj spała
Cudnie, cudnie
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Cześć Justynko Zajrzałam do merytorycznego i zuch dziewczyna z Ciebie
Miłego i spokojnego dnia
Z tej fotki najbardziej podoba mi się ten czekający pociąg
Dzień dobry Justynko miłego dnia życzę
Pozdrawiam z gorącej Wielkopolski
P.S. Coś dawno nie słyszałam nic na temat Twojego roweru
Mam nadzieję, że nie schowałaś go w piwnicy zapominając jednocześnie o nim ?
Nie jeździsz już ?
Tak jakoś mi z rana do głowy rower "przyszedł", bo chyba mam ochotę pojeździć....
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Pozdrawiam z gorącego Mazowsza i dołączam gorącego całusa
czkawka napisał/a:
Cudowne wieści Justynko na merytorycznym...uwielbiam takie czytać.
Czkaweczko, dziękuję
Czytanej dzisiaj książce przeczytałam zdanie:
"(...) ludzie mają tu fantastyczną zdolność czekania, potrafią zamienić się w kamień i trwać nieruchomo bez końca(...)" - przytoczone zdanie jest wyrwane z kontekstu, ale nie opisuje kolejek do lekarza . Przeczytałam to zdanie i jak ulał pasuje do mnie, gdy czekam (teraz) na cokolwiek. Tak się wyszkoliłam w czekaniu w czasie chorowania, że gdy czekam kamienieję i trwam nieruchomo (prawie jak tak rzeźba)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/552334_474147812598508_1122974330_n.jpg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum