Dziś dzień miałam bardzo miły. Byłam w Ogrodzie Botaniczny w Powsinie. Przyjemnie, wśród zagospodarowanej przyrody, spokojnie, bez tłumów (bo dzień powszedni).
__
Justyś życzę Ci z całego serca tylko takich przyjemnych dni
JustynaS1975 napisał/a:
Po przejściu burzy przyjemne powietrze
U mnie niestety powietrze jest ciężki, lepkie jak smoła... ale przecież jest lato.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Jesteś kochana bardzooooo.Buziak Justynko i dziękuję,za Twoje dobre serducho.
Małgosiu, bardzo Ci dziękuję za piękne słowa
akos6 napisał/a:
śliczne fotki
i cieszę się bardzo, że wyniki ok.
Bardzo dziękuję
akos6 napisał/a:
Podczytuję mało piszę ale się poprawię...za parę dni
Rozumiem, że ogarniasz się i wokół siebie po urlopie? Powodzenia
czkawka napisał/a:
Justyś życzę Ci z całego serca tylko takich przyjemnych dni
Dziękuję. Mam nadzieję, na więcej takich dni I szkoda, że tak daleko ode mnie mieszkasz, bo byśmy mogły obie tam poszaleć z aparatem
Bezczelnie zalinkuję album z dzisiejszej wycieczki
https://www.facebook.com/...=1¬if_t=like
Witaj Justynko.
Zdjęcia wykonane przez Artystkę, profesjonalistkę zasługują na uwagę i podziw, ale nie boję się porównać ich z tymi zdjęciami, które wykonujesz Ty.
Nie masz pretensji do profesjonalizmu, do artyzmu.. a jednak są pełne ekspresji lub nostalgii, promieniują uczuciem i refleksją a to chyba coś więcej niżeli bezmyślna ekspozycja wykonana głupawką przeznaczoną dla Japończyka.
Pozdrawiam Justynko, wiem, że masz więcej wielbicieli swojego talentu i można byłoby urządzić nie jedną wystawę Róż
Dzień dobry
Teraz tak szybciutko, bo zaraz wychodzę.
Romku, bardzo dziękuję za wszystkie Twoje słowa
I taki cytat o miłości:
"Jeśli mogę powiedzieć komuś 'kocham cię', muszę być w stanie powiedzieć 'kocham wszystko w tobie, kocham świat poprzez ciebie, kocham w tobie również samego siebie'" - Federico Moccia
Ja też Justyś zachwyciłam się już FC ale powtórzę jeszcze raz Ty i to co czujesz,piszesz, Twoje słowa są piękne!!!
Ściskam Cię mocno w ten ciepły wieczór
Justynko,zdjęcia piękne A gdzie to w majteczkach ?
Trochę mnie mniej ostatnio na forum,ale czytam i zaglądam codziennie.Jakieś smutne dni mnie dopadły i mnie trzymają.Myślę,że za parę dni będzie lepiej.
Pozdrawiam
Jakieś smutne dni mnie dopadły i mnie trzymają.Myślę,że za parę dni będzie lepiej.
Wiem, czytałam ... powtórzę jak zdarta płyta: życie przeplata smutkami i radościami ... też myślę, że za parę dni będzie lepiej, tego Ci życzę
http://www.youtube.com/watch?v=kHfoC8l3aJA
Co miesiąc kopiuję wiersz z serii Sekrety życia (stronę, którą zalinkował AdArk), znajduje się tu 12 wierszy, na każdy miesiąc roku
http://www.life.art.pl/polish/viii.html sierpień
więcej więcej i więcej
czerp pełnymi garściami
ile się tylko da
z rogu obfitości
kiedy jest czas sycenia
korzystaj z niego
rozkosz to moment
jak podmuch wiatru
zostaje po nim tęsknota
rozkosz wzmaga pragnienie
więc spijaj
odrodzoną krainę
szalonej fantazji
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justynko, ja równiez widziałam foteczki, sa naprawdę ładniutkie. A takie z nich ciepełko bije, że ja się przy swoim komputerku ogrzałam. Ja tam nawet przy poprzednim Twoim avatarze, który był bardziej "tajemniczy" już widziałam że mamy to do czynienia z ładniutką kobietką. Naprawdę ładne zdjęcia i bardzo naturalne. Pozdrawiam Cię i życzę miłego dnia
_________________ "Każdy człowiek umiera. Nie każdy żyje naprawdę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum