Do 'widzenia'/do 'spisania'. Być może będę miała dostęp do sieci ...
Bawcie się dobrze, miejcie wspaniały czas, wykorzystujcie czas ... do góry uszy, a d..psko samo ruszy
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
[ Dodano: 2012-08-14, 18:10 ]
Jeszcze jedna informacja:
Znalezione na ścianie FB Fundacji "Podaruj życie":
"Kochani, już za niedługo – czyli 22 września w sobote odbędzie się V Marsz Nadziei i Życia. Tradycyjnie już zostaną przeczytane listy chorych, które następnie zostaną wysłane do nieba.
Jesteś chory lub chorowałeś i chcesz podzielić się z nami swoimi marzeniami, refleksjami – czekamy na Twój list: office@podarujzycie.org"
Witaj Justynko
Wizyta u Mamusi, to wspaniała okazja, aby na chwilę powrócić do naszych najszczęśliwszych dni dzieciństwa... ja i wielu z nas nie ma tej możliwości... zazdrościmy Ci tego szczęścia.
Piszesz o problemach z siecią u Mamusi... ja takie problemy mam na co dzień i trochę buzuje mi adrenalina gdy myślę że za chwile pojawi się komunikat, że serwer nie odpowiada i muszę poczekać...
Ot małe przyjemności życia na prowincji...
Pozdrawiam serdecznie, życząc dobrego wypoczynku...
Witajcie kochani
Wpadłam do sieci, i miewam się cudnie
Tak, mogę rzec: chwilo trwaj
Dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i pozdrowienia. Ślę Wam serdeczne pozdrowienia
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
WitajJustyś
Cieszę się ,że udało Ci się wpaść do Nas chociaż na chwilkę i że masz się świetnie
Pozdrawiam równiez baaaaaardzo serdecznie i czekam na kolejne Twoje "wpadki"
Teraz mogę sobie nucić: pojawiam się i znikam, pojawiam się i znikam ...
Oficjalnie: sweter dla Mamy zakończony, Mama zadowolona, w nagrodę za pracę dostałam od Mamy buziaka
Dobrej nocki wszystkim życzę
oraz
Kiedy przytrafi Ci się coś miłego, zatrzymaj się, zauważ to, ciesz się tym i rozkoszuj
(cytat ze ściany FB)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum