Dzień dobry
Elu, niestety swetra szybko nie skończyłam, robiłam go od kwietnia, to w końcu najwyższa. I mnie w końcu to zdenerwowało, że tyle czasu się to ciągnie, że częściej i szybciej drutami machałam .
Ale oczywiście zrobić dla Mamy sweter warto było.
...
NIGDY NIE REZYGNUJ Z CELU TYLKO DLATEGO,ŻE OSIĄGNIĘCIE GO WYMAGA DŁUGIEGO CZASU.CZAS I TAK UPŁYWA. H.Jackson Brown.
...
Zostało włóczki, także starczy mnie na kamizelkę A kamizelek w czasie chorowania zrobiłam całą furę, ale będzie jeszcze jedna
Dzień dobry wszystkim
Udanego czasu
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Elu, czytałam, że jesteś umysł ścisły. To tak jak ja Choć ostatnio, gdy powiedziałam, że ukończyłam fizykę, nieznajome świeżo zapoznane były zdziwione, bo powiedziały, że wyglądam na humanistkę. I to była nowość w moim życiu.
Miejcie wspaniały czas. Ja ponownie znikam, teraz akurat wychodzę na podwórze do Mamy, a potem idę do fryzjera.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Dobry wieczór
Po prostu podcięcie. Po chemiach przyzwyczaiłam się do krótkiej fryzurki, i gdy mam włosy, które przykrywają do połowy uszy, to uważam, że są za długie i już mnie draznią.
Mam jakąś ochotę na jakiś szał na głowie, ... myślę jeszcze o zmianie koloru
Dobranoc, kolorowych snów
Elu, różne pomysły chodzą mnie po głowie. Blondynka również. Zwłaszcza gdy moje zachowanie przypomina zachowanie przysłowiowej blondynki, to myślę, że powinnam dopełnić obrazu, nie oszukiwać ludzi i przefarbować się na blond.
Urodziłam się czrnulką, po tygodniu od urodzenia miałam blond włosy, które miałam bardzo dlugo. Z wiekiem włosy mi ciemniały, po chemiach, wypadaniach itp. ciemnienie włosów przyśpieszyło.
Także blond to byłby taki powrót do dzieciństwa
[ Dodano: 2012-08-16, 23:33 ]
Jeszcze na dobranoc
"Kiedy upadniesz nie wstawaj z pustymi rękami." Przysłowie japońskie
Piszesz o blondach, a ja właśnie niedawno spłukałam farbę z łepetyny-sztuczna inteligencja była nałożona Świeżutki asfalcik wystarczy na jakiś czas .......
Dobranoc.
[ Dodano: 2012-08-17, 09:02 ]
Witaj Justynko
Życzę Ci miłego dnia
hahaha ... świezutki asfalcik, fajne określenie pierwszy raz słyszę
Dzień dobry Kasiu Bardzo Ci dziękuję
Dzień dobry wszystkim
Życzę Wam wspaniałego dnia
Dzień bez forum to dzień stracony
[ Dodano: 2012-08-17, 12:42 ]
Dziś znaleziony cytat:
Człowiek przecież oszukuje siebie tak często, że gdyby mu za to płacili, to mógłby się spokojnie utrzymać. - Stephen King
[size18][b]Dzień dobry[b][/size]
Czytam ,że jak zwykle u mamy mija Ci świetnie czas.
Przysłowie mówi ,że jaki piątek taki świątek.Zatem wszystko idzie w dobrym kierunku .
Może się uda wykorzystać sexi sukienkę.
Pozdrawiam
Dzień dobry Agnieszko
Osz ... nie pomyslałam o tym, i do Mamy sexi sukienki nie wzięłam. Osz ... ale ja niemota
Bardzo mnie się podoba to: jaki piatek taki świątek. Bardzo bardzo. I niech się tak dzieje. Tak bardzo przyjemnie.
Dzień dobry Kasiu
Wam też życzę przyjemnego weekendu. Jak dla mnie pogoda się psuje, bo idzie upał , ale najwazniejsza jest pogoda ducha .
Wczoraj pojeździłam na rowerze, zrobiłam kilka zdjęć. Potem poszłyśmy do Mamy koleżanki na świeże wyroby (było świnkobicie i była tzw. świeżyzna). To co mnie więcej do szczęścia potrzeba. Może kiedyś był wyrób czekoladopodobny, ale teraz to są wyroby mięsopodobne w sklepach. A smak mięska i wędlin ze swojego świniaczka to po prostu rarytaski.
Potem spacerek. I tak przyjemnie mnie było
Niestety przykra wiadomość jest taka, że stan mojej koleżanki Oli nie ulega poprawie przynajmniej w Jej ocenie. I to mnie bardzo martwi.
Dzień dobry wszystkim
Miewajcie się dobrze w ten weekend.
[ Dodano: 2012-08-18, 21:38 ]
Wpadam, aby życzyć dobrej nocy i cudnej niedzieli. Cudnie korzystajcie z danego czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum