[ Dodano: 2012-08-28, 09:46 ]
Agnieszko, pyszne te łakocie podesłane przez Ciebie. Oczywiście, że jest kawka, ale do kawki dziś miałam 'szaleństwo', tzn. kanapkę z kiełbasą
[ Dodano: 2012-08-28, 10:11 ]
Na FB Fundacja Pomocy Dzieciom z Chorobą Nowotworową dała ogłoszenie:
"Poszukujemy osób z zacięciem artystycznym do namalowania bajkowych motywów na ścianach Przychodni Dziecięcej na ul. Koszykowej w Warszawie ;-) Szare ściany są smutne i chcemy to zmienić. Może Wy albo wasi znajomi mogliby pomóc. Zapewniamy farby i inne potrzebne akcesoria do malowania"
Może ktoś z Was, lub Wasz znajomy
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
"Poszukujemy osób z zacięciem artystycznym do namalowania bajkowych motywów na ścianach Przychodni Dziecięcej na ul. Koszykowej w Warszawie ;-) Szare ściany są smutne i chcemy to zmienić. Może Wy albo wasi znajomi mogliby pomóc. Zapewniamy farby i inne potrzebne akcesoria do malowania"
Witam:) Inicjatywa wspaniała, gdybym tylko była miejscowa...ale nie mogę się w najbliższym czasie ruszyć z domu
Pozdrawiam i miłego dnia
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Witam:) Inicjatywa wspaniała, gdybym tylko była miejscowa...ale nie mogę się w najbliższym czasie ruszyć z domu
Pozdrawiam i miłego dnia
Tak to prawda, to świetna inicjatywa. Niestety nie mam zacięć artystycznych
Najnowsze wieści co do wersalki. Ma być jutro. Podobno producent wysłał do sklepu w kolorze innym niż zamawiałam. Ale na jutro ma być ... Czekam.
Wczorajszy dzień miałam pechowy. Wstawiłam pranie, ale ... niestety odpływu nie włożyłam tak gdzie potrzeba i zalałam całą łazienkę
W czasie urlopowania u mamy padła roślinka doniczkowa. Wczoraj ją wyrzucała i cała kuchnia w ziemi. Ziemia wszędobylska dostała się do szafek oraz przeturlała się do pokoju. Sprzątanie na całego ...
Wczoraj robiłam zdjęcia, jak się potem okazało tam gdzie nie mogłam ich robić bez zezwolenia. Ale Pan, który zwracał mnie uwagę był miły i nie poniosłam żadnych konsekwencji za złamanie 'zakazu'. Obiecałam, że więcej to się nie powtórzy, bo już jestem uświadomiona.
Taki przypadków kilka wróbla Ćwirka
Mam nadzieję, że przysłowie 'jaki poniedziałek taki cały dzień' jednak się nie sprawdzi
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Wczorajszy dzień miałam pechowy. Wstawiłam pranie, ale ... niestety odpływu nie włożyłam tak gdzie potrzeba i zalałam całą łazienkę
Uśmiałam się, choć wczoraj nie było mi do śmiechu. Wczoraj późnym wieczorem miałam dokładnie ten sam problem, łazienka prawie pływała dobrze, że się w połowie prania zorientowałam, że jakiś dziwny dźwięk wydaje lejąca się woda...
No nic życzę Justynko dnia bez takich przygód, jedynie tych miłych
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
I spanka na nowej wersalce jeszcze dzisiaj nie będzie
Jak mija dzień?U mnie pranie się kręci w pralce,wypiłam kawkę,wstawiam szybki obiad(kotlet drobiowy+ziemniaczki+sałatka warzywna),a potem "pojeżdżę" trochę na mopie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum