[ Dodano: 2012-12-18, 15:09 ]
Wracam do lektury książki, którą wczoraj zaczęłam czytać. Książka pod tytułem: POLITYKA NOWOTWOROWA - Łukasza Andrzejewskiego. Po przeczytaniu ponad połowy (tej cienkiej) książki mogę zakrzyknąć: NARESZCIE! Nareszcie ktoś napisał o 'pozycji' chorego w społeczeństwie z jego punktu widzenia.
Książka opisuje to co zauważyłam, gdy zaczęłam się leczyć, a potem tylko utwierdzałam się w tym co zaobserwowałam.
Potem skrobnę jeszcze parę zdań o tej pozycji.
Ostatnio śpię co drugą noc. I właśnie dzisiejsza noc była nieprzespana,
czyżbyś zapisała się do mojego klubu ?
Te nie przespane noce to koszmar stąd ten Twój dzisiejszy stan wkur....y na zakupach. Człowiek niewyspany=wszyscy z drogi.
Tina to już mocno dorosła Pani.
A tak sobie skojarzyła z różnymi mocno dorosłymi Paniami współcześnie
To ja wiem tylko ,wiesz czasami piszą coś o starych dobrych zespołach(The Rolling Stones) a o babci Tinie zero
Piosenka z David Bowie super
No to trochę polskiej piosenki
http://www.youtube.com/watch?v=krokHmFa9NM
Właśnie dziś tak miałam
Ale po ponad godzinnej drzemce, świat i życie od razu pięknieją
Nika2, bardzo przyjemne piosenki ...
"(...) szczęście jest tak bardzo blisko, jeśli tego chcesz, marzeniami zbuduj przyszłość ... lalalalala ... "
Justynko,
ja też miałam kłopoty z zasypianiem, co gorsza budziłam się w nocy (ok 2 godz.) i już było "po spaniu". Moja "brzydsza" połowa wpadła na pomysł, żeby pić wieczorem herbatkę z melisy..... to podobno wycisza i usypia...wyczytał w necie heh.
Efekt był taki, że zamiast się wyciszyć - to się pobudziłam, spać poszłam ok 24, a rano nie umiałam podnieść głowy z poduszki - chyba dopiero wtedy melisa zaczęła działać.
nie ma to jak dobra książka, albo jakieś "gadające głowy" w telewizorze... wtedy na pewno chce się spać...
pozdrawiam
_________________ Póki oddycham - nie tracę nadziei !!!
Justynka trzymam kciukasy za wyniki i za Ciebie,
moje są tyko pani nie chciała mi e-milem przesłać więc idą pocztą i czekam na mila od Doktorka bo on ma podgląd w eskulapie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum