Anelia, Katarzynka36, Jadźka49, Plamiasta, Małgosia81, KasiaC, Małgośka, Niki, Rene1, Asia77, Myszka30, Aislinn, bardzo Wam dziękuję za odwiedziny, przemiłe słowa Cieszę się, że nie muszę się cieszyć sama
Bardzo Wam dziękuję za obecność
Oczywiście przyjmuję zgłoszenia do swojego fan clubu
_________________ "To jednak idzie o miłość, o życie, o dobro, o światłość, o pokój i tak dalej i tak dalej, i niedobrze, niedobrze jest z tym na planecie, słabo z tym jest, ale o to idzie, o to się trzeba bić."
Wybacz, że rzadko zaglądam, ale myślami jestem przy Tobie
Strasznie, strasznie się cieszę, że wszystko jest okej!!! (emotków mi braknie ) wspaniała wiadomość, która z miejsca humor poprawia, banana na twarzy wywołuje, aż się Mamcia pyta do czego tak się cieszę
Buziaki i ściskam Cię mocno (czuj się "zgnieciona )
W czwartek szłam do pracy przez park i zauważyłam, że topi się śnieg i lód na strumyczku. A jeszcze niedawno wpierw było zielono, potem żółtawo i tak jesiennie, następnie biało, a teraz się topi śnieg itp. I cudnie jest tak móc obserwować zmieniające się pory i krajobraz.
Ooo, Kaczmarski! Idealnie pasuje do tych szaroburych widoczków. Cudnie je dostraja
Nie wiem Justynko, czy widziałaś kiedyś jakiś film Kolskiego, ale krajobrazy z jego filmów są jakby wycięte z Twoich zdjęć. Piękne. :*
_________________ "To jednak idzie o miłość, o życie, o dobro, o światłość, o pokój i tak dalej i tak dalej, i niedobrze, niedobrze jest z tym na planecie, słabo z tym jest, ale o to idzie, o to się trzeba bić."
Justynko kochana nie uraziłaś mnie. Po prostu rano dotarłam do granic mojego poczucia humoru.Poleciałam nawet do fryzjerki,ale ona twardo odmówiła farbowania.Teraz już się z tej sytuacji śmieliśmy(no oczywiście najgłośniej mój mąż,bo jego próżność została miło połechtana).Jednak temat pozostał otwarty.Ściskam ...na placek
[ Dodano: 2013-02-04, 22:00 ]
Napracowałam się,ale teraz widać za czym tęsknię.(To zdjęcie po pierwszej operacji)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum