JustynaS1975,
Justynko ja również mocno trzymam kciukasy za dobre wyniki Nie było mnie trochę na forum bo miałam wnuki na tydzień były Ferie
Sama czekam na wyniki TK. Justynka jesteś wielka i muszą być dobre wyniki i koniec
Kochani dziękuję Wam bardzo bardzo bardzo. Jesteście wspaniali .
PET jak to PET. Ale dziś byłam po pierwsze pierwsza w kolejce, a po drugie pomimo mrozu izotopy już były w CO rano i trzeba było na nie czekać.
Cała sztuka - pomyślała - to mieć odwagę i energię, żeby coś zmienić. Może nie od razu cały świat, ale ten kawałek wokół siebie. - David Nicholls
Dziękuję Wam, że zmieniacie ten kawałek rzeczywistości.
[ Dodano: 2012-02-03, 13:02 ]
Czytam swoje zdanie i znów jakoś mało składnie.
Byłam pierwsza w kolejce. Izotopy były rano w CO. I nie musiałam długo czekać. Nastawiłam się na długie siedzenie i czekanie. A tu 'prawie', że błyskawicznie.
[ Dodano: 2012-02-03, 13:04 ]
Teraz czekanie na wynik.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum