akos6, Świetne.
Ja się właśnie tak trzymam życia. Wgryzam się zębami .
[ Dodano: 2012-02-02, 16:11 ] akos6,
[ Dodano: 2012-02-02, 16:13 ]
Na swoim blogu Chustka prosi, aby trzymać za nią ch*ski (nie przechodzi mnie przez klawiaturę). I tak a propos tych właśnie ch*ków
Justynko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ilu ludzi w Polsce i nie tylko będzie jutro trzymało za Ciebie kciuki - przy mrozie -20 , nawet w rękawiczkach będą mocno zaciskali kciuki
A forumowicze będą trzymać kciuki najmocniej na świecie .
Ja i Mamcia TEŻ
http://demotywatory.pl/2525087/Trzymanie-kciukow
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
erin29, dzięki dla Ciebie i dzięki dla Twojej Mamusi.
W sumie jak ktoś na mrozie nie da rady trzymać kciukasków to i z tym ch*skami też niezły pomysł Ale nie ma ten tego, każde się przydadzą
[ Dodano: 2012-02-02, 16:28 ]
Obrazek z kciukaskami pożyczam na FB
I w ogóle Joasiu wielkie dzięki za prezent. Mama dziś odebrałam. Widziałam tylko zdjęcie (MMS). Przecudne
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Przeczytałem Twoje wątki...
Okazuje się że miałem rację pisząc, że jesteś wielka, opinia jednej osoby może być pomyłką, ale tylu z nas mylić się nie może.
Justynko, przesyłam Ci swoje pozytywne emocje i energie, jestem z Tobą w każdej chwili.
Pozdrawiam serdecznie
Nie muszę chyba zapewniać Cię, że pamiętam, myślę i modlę się...codziennie...
Całuję i mocno przytulam
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
ja specjalnie wczesniej wstaję zeby nie odpuścić
bo jakże to tak ?kciuki muszą być na spaniu to raczej niemożliwe
nie ma mowy zebym nie trzymała kciuków
Ty to nawet w wyborach stratować mozesz masz cała rzeszę fanów zwolennikow czy jak to nazwać
ja juz oddaje głos tylko wybierz moze mandat jako osoba bezpartyjna, bedzie bezpieczniej
oj zyłoby sie wtedy chorym wiele lepiej z kims takim jak Ty
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum