kiedy tutaj każde zdanie ma na celu pocieszenie, sprawienie komuś radości czy podziękowanie
Myślę że tym zdaniem oddałeś sens tego forum
Iwonko zapewniam Cię że w mojej głowie nie ma żadnych blokad, udało mi się opanować jakieś dziwne kroki, podobno 2:1, ale nie sądzę aby można nazwać to tańcem, no chyba że ktoś bardzo się uprze...
Plamiasta:
Mieszkam na wiesi i w promieniu 30 km są tylko same wiesie... ale krowy można oglądać tu tylko na zdjęciach...żałuję tego bardzo, bo podobno mam pić dużo mleka???! a to kartonowe jest mlekiem tylko z nazwy
Jednym słowem do bani z taką wiesią
[ Dodano: 2012-02-23, 16:25 ]
Iwonko, ten psiak to wypisz wymaluj ja... on też nie spodziewa się że za chwilę będzie pływał
Witam Przemiłe Panie i ukrytych Panów
Wychodzi na to że czwartki mogą być ciekawe...
Mnie założyli na parkingu szczęki bo stałem na miejscu dla niepełnosprawnych(!?!), a przecież chodzę normalnie...
Ja z racji dnia wolnego od pracy wybrałam się dzisiaj na (prawie) wiosenny spacer. No cóż, pogody sama nie wybierałam ale i tak przyjemnie było. Tylko kiedy będzie ta wiosna, kochani? Jest jednak nadzieja bo u Justyny na zdjęciach są już roztopy...
Widzę, że my tu wszyscy w komplecie, a Majkelka jeszcze nie ma?
Jak to Majkelka nie ma? Mówisz masz Majkelek zawsze do usług ale mnie zawalili dziś robotą.
Zdjęcia porobiłem, jeszcze muszę trochę popracować a wieczorem mam bankiet to relację na pewno zdam. U mnie roztopów nie ma ale wiosnę powoli widać a jak wróce jutro wieczorem do Georgii to w sobotę zamieszczę zdjęcia wiosny że hoho
Bardzo bardzo serdecznie dziękuję za zamieszczone dziś historie. Tak na marginesie to rzeczywiście jak się krówka ocieli to jest małe szczęście ale jakby się byczek ocielił to by było wielkie szczęście
Mam tylko jedną prośbę żeby Justyna się uśmiechnęła, bo coś dziś chyba nie do końca humorek dopisuje ? Kochani plan na dziś - więcej uśmiechu dla Justyny!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum