mam skierowanie na PETa już poleciało faxem do Gliwic :tadam:
Coprawda troszkę się nagimnastykowałam i natłumaczyłam, łącznie z przyznaniem się, że się konsultowałam we Wrocławiu ( niech wiedzą, że nie siedzę i nie czekam aż coś zrobią).
W sumie na początku lekarz się zgodził chętnie, ale potem zaczął debatować, że w sumie to lepiej rezonans, bo jak mi czasem coś zaświeci w nodze to się będę denerwować a to może jakiś stan zapalny będzie ( dziwne nie? ). Więc zebrałam wszystkie siły wewnętrzne i mu mówię, że może i tak być ale przecież nie wiemy na 100% czy to w rezonansie są zmiany po leczeniu.
No ale Pan doktor mi powiedział, że no nie wiemy ale moja fosfataza właściwie to świadczy o (tej tajemniczej) przebudowie kości i jak zobaczył wynik 186 to stwierdził (co wywołało mój szeroki uśmiech na twarzy), że kość się rozpuszcza ha ha ha ha (wybaczcie).
Na prawdę bardzo go lubię, no ale cóż. Zresztą nie ważne, skierowanie dał.Czekam, aż zadzwonią z Gliwic z terminem.
Z morfologia powiedział, że jeżeli Neutrofile będą poniżej 1 pośle mnie do hematologa (teraz mam 1.09
)
Poradnie leczenia bólu też odwiedziłam, Pani Doktor zmieniła mi Transtec na 52,5 i mam nadzieje, że starczy.