Właśnie tata ma przerzuty do watroby (ogólnie był leczony paliatywnie) tomograf sierpniowy wykazał częściową regresję, ale od tygodnia jest coraz słabszy, chudnie, szybko się męczy oj mozna by wymieniać:-(
A ja chyba po raz pierwszy w walce o zdrowie tatusia siadam psychicznie:-(
Mój Tata sam z siebie jadł bardzo mało, ale ta czkawka sprawiała, że jadł jeszcze mniej, bo po prostu.. bał się jeść. Jeśli z momentem włożenia czegoś do ust zaczynała targać nim czkawka, to nie dość, że chory zniechęcał się do jedzenia, to wręcz nie mógł. Wydaje się błahostką, ale nic bardziej mylnego.
Mam nadzieję, że Twojego Tatę aż w takim stopniu to nie męczy.
asiunia dużo, dużo siły, trzymaj się dla Taty i samej siebie. Nie myśl o najgorszych scenariuszach. Może pokażcie się lekarzowi, chyba że macie niedługo jakąś wizytę?
Jutro rano przyjdzie pielęgniarka pobrać krew a w wtorek mam dzwonić do Hospicjum i myślę że będzie chciała go w środę zobaczeć.
Mam nadzieję że do środy mu się troszkę poprawi, że będzie miał silę dojść do auta...
proszę niech mi ktoś powie jak długo może trwać stan osłabienie tzn. ze pacjent ledwo chodzi, woda się zbiera w oranizmie, czkawka po spozyciu czegokolwiek do śmierci.
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze tata jest wszystkiego świadomy, nie potrafi się pogodzić z tym ze juz nie domaga. A my nie potrafimy mu pomóc...Nie potrafię patrzeć jak tata cierpi!
Nie potrafię na to patrzeć jak tydzień temu sprawny 58 latek umiał koło siebie wszystko zrobić, a teraz jak bezradne dziecko lezy cały dzień...
Czemu to tak szybko sie dzieje, skoro w sierpniu tomograf wykazał regresie!!!!????
Boże czemu zabierasz mi mojego ukochanego tatusia???
Jak każda historia i nasza dobiegla końca....
Tata zmiarł wczoraj rano 7.23. Przez ostatni tydzień wiele się nacierpiał...
Ważne ze juz nic Go nie dusi, nie boli...
Kocham CIĘ TATUSIU NAD ZYCIE, DLA MNIE JESTEŚ BOHATEREM!!!
Asiuniu, serdeczne współczucie w tym głębokim smutku, ty też jesteś bohaterem ostatnich wydarzeń wspólnie ze swoim tatusiem. Jeszcze raz składam kondolencje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum