awilem, obiecuje walczyć do upadłego- mam dobre wzorce.
Chciałabym mieć władzę nad dalszym powodzeniem leczenia- nie tylko u nas, u innych też.
Wiem że tak się nie da, nie żyje marzeniami, piepsz.... realistka jestem. Mam nadzieję zaliczyć Mazury z Mami w dobrym stanie... Czy się uda???
Madziorek musi się udać!
A jeśli chodzi o Twoich przyjaciół w realu to pewnie chcieliby Ci pomóc najlepiej jak mogą.Sama pamiętam,że gdy koleżanki walczyły z chorobą nowotworową rodziców, to nie rozumiałam tego wszystkiego tak, jak zrozumiałabym to pewnie teraz, gdy sama doświadczyłam tej choroby u najbliższych.Widzę też,że spotykam się właśnie u nich teraz z największym zrozumieniem, bo one tego doświadczyły.
Jak mówi polskie przysłowie- syty nie zrozumie głodnego...
Pozdrawiam ciepło, trzymam kciuki.
Mam nadzieję zaliczyć Mazury z Mami w dobrym stanie... Czy się uda???
madziorek, a cóż to znaczy-"czy się uda?"
Zabraniam takich pytań!Musi się udać!
A tak na poważnie,to wiem co czujesz.W tej chorobie są ciągłe wzloty i upadki.
Prawie nie ma wytchnienia,aby choć na moment przypomnieć sobie jak to jest żyć bez strachu o bliską nam osobę...
Całą sobą wspieram w walce-tak bardzo bym chciała usłyszeć bardzo dobre wieści...
Jutro zawożę Mami do COI na naświetlania, i nie wiem dlaczego ale odczuwam lęk, taki podświadomy.
Mami ma problem z jedzeniem - tzn z przełykaniem, zauważyłam, że unika jedzenia, bo jej przełykanie daje w kość. W domu przypilnuje żeby zjadła a w szpitalu? kto o to zadba?
Zastanawia mnie jedno: jak lekarz jest w stanie naświetlić guz przylegający do tchawicy od strony ściany tylnej? jednocześnie nie paląc tchawicy i przełyku? Wiem, że to tylko paliatywne lampki, ale chyba to spędza mi sen z powiek, bo skoro Mami już teraz ma problemy z przełykaniem to po obrzęku od lamp może być gorzej.
eh gdyby nasz AK mi to wytłumaczył...
Nie wiem, co jeszcze powinnam wiedzieć..., jakie leki, jakie jedzenie, jak jej ulżyć- rany mam wrażenie, że wszystko co tu przeczytałam wyparowało w kosmos.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum