Madziorku To piękne, co napisałaś. Mimi musi być z ciebie bardzo dumna. Twoja Mimi wychowała piękną, wspaniałą kobietę. To ogromne osiągnięcie.
Jeszce raz .
Madziorku mi również brakuje słów... To co napisałas jest tak wspaniałe i wzruszające, że łzy same napływają do oczu.Twoja Mama była wspaniałą osobą, a Ty wyjątkową córką. Duchowo łączę się z Tobą
Podobno minął tydzień jak Ciebie już nie ma. Piszę Mamuś podobno, bo jak wiesz, nie wierzę, że się już nie zobaczymy. Ciągle Cię słyszę, widzę, szykuje Ci leki, ciągle się spieszę, żeby być z Tobą i cały czas gadam, z Tobą, o Tobie, o wspólnych chwilach....... tych podobno ostatnich.
Gdybym jeszcze umiała płakać, szlochać, rzucać czym popadnie lub pomodlić się w skupieniu- Mami nie potrafię..... znaleźć ukojenia. [.....]
[.......] chodzę na cmentarz i pale świece, i nadal Mami nie wierzę, że Ciebie już nie ma.
Powiedziałaś mi Mami wszystko co miałam wiedzieć -nie powiedziałaś mi tylko Mamusiu jak mam żyć gdy Ciebie nie będzie.
Madziorku, czuje dokładnie to samo, Ty napisałas to czego ja w słowa ubrać nie umiałam. Za chwilke miną 2 tygodnie jak mamusi nie ma a ja........tesknie strasznie.
Tęsknie za Tobą Mamuś, jeszcze nigdy w życiu nie zdarzyło się tak, żebyśmy nie widziały się ponad dwa tygodnie- nawet wtedy gdy włóczyłam się gdzieś w świecie.
Kocham Cię......... i dziękuje Ci, że nad nami czuwasz.
Madziu jesteś kobietą o pięknym wnętrzu i z ogromną miłością Twoja Mami była, jest i zawsze będzie z Ciebie dumna. Patrzy na Ciebie z nieba i zawsze jest obok Ciebie jeśli tylko tego zechcesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum