Mam nadzieję.
Dzwoniłam do lekarza a ten powiedział,ze skoro opis taki to wszystko w porządku.Aby nas uspokoić kazll w kwietniu przyjść to on zajrzy bronchoskopem do oskrzela.Stwierdził,że to gruczołowy rak więc wskazane jest by tak go przebadać.
_________________ Miec nadzieję na nadzieję i wierzyc, że wiara istnieje..
Znowu się martwię.Tacie w podbrzuszu zrobiły się 3 duze poziome czerwone pręgi jakby rozstępy, jedna aż pekła.Czy to może oznaczać zespól cushinga?????
Objawy niby tata ma ale od zawsze:otyłość, pałeczkowate nogi(rodzinne), cukrzycę-zdiagnozowana kilka miesięcy temu.W grudniu miał usg jamy brzusznej- było ok, teraz tk płuc tez ok.
czy te rozstępy to po prostu rozstępy.Tata w grudniu spori schudł potem znowu przytył(próbował się odchudzać) Bojęsię,że to ten zespół możebyć a on nie chce iśc do lekarza.
Słuchajcie a gdyby cos działo się z nadnerczami to czy byłoby to w tk płuc widoczne?? bo takowe miał i nic nie napisano na ten temat.Ciągle o ten zespół cushinga się martwię,że to przerzut raka płuc na nadnercza:( i stąd te pręgi- rozstępy na brzuchu
Witam. No i żeby nie było tak dobrze tatę od 2 dni mocno bolalo w lewym boku, ból podobno straszny.zrobiono usg i stwierodzono kolke nerkową.W opisie ma jakies poszerzenie w kielichu i ogniska w nerkach, opisane jako najprawdopodobniej złogi.Mocz taki sobie z białkiem, crp podwyższone do 7, leukocyty też.Po kroplówce tacie nie przeszło.lekarz mówił,że tak może być i w razie co ma sie zgłosić do szpitala.Myślicie,ze to mogą być meta z płuc???? Strasznie się boję.Tata złogi i podobny ból miał już kilka lat temu.
Czy meta bolą????
[ Dodano: 2013-09-08, 20:16 ]
Sorry za taki opis ale mama dyktuje mi chyba tylko niektore zdania z opisu.Miesza to co na prześwietleniu i to co na usg napisane:( W każdym razie napisane też,że ma torbiel rdzeniowa pojedyńczą.Postaram się zdobyć pełny opis.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum