Radi, bardzo Ci kibicuje. Nie mam wiedzy w temacie Twojej choroby,więc mogłabym tylko zaplątać. Ale trzymam za Ciebie mocno kciuki i wiem że wygrasz z tym cholerstwem, musisz wygrać..
Radek hejka!!Walcz o swoje, ponieważ z mojego doświadczenia wynika, że Panie z rejestracji zawsze mają jakieś tajemne rezerwy. Stąd użyj swojego uroku, weź Panie na litość, cokolwiek żeby przesunęły Ciebie na wcześniejszy termin. Będę trzymać kciuki i daj znać o sobie!!!!! Pozdrawiam Ania.
Radi jesteś silnym, wspaniałym człowiekiem. Dzielnie walczysz. Zatyka mnie jak czytam Twoje wpisy. Modlę się aby gadzina dała spokój Tobie i Twojej wspaniałej rodzinie. Trzymam bardzo mocno kciuki. Ewa.
Byłem prywatnie na badaniu USG jamy brzusznej.
Napisał: "wątroba niepowiększona, o równym brzegu, jednorodna, normoechogeniczna, bez różnicujących się zmian ogniskowych ( także w zakresie segmentu 8 )"
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Wiara czyni cuda.
Modlitwa wspiera, umacnia.
Praca lekarzy -wszystko składa się na efekt końcowy.
Trzymajcie się całą rodziną
Pamiętamy o Was o Tobie
obertas z małżonką
Radi, ja już się nauczyłam czekać. Mówię sobie,że co ma być to będzie i tak tego nie zmienimy a będę się martwić jak już będzie wiadomo,że jest się czym martwić. A na co dzień mantra JEST DOBRZE i dużo pozytywnych myśli .... i działa
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum