Mikuś,
Również uściski za dobra wieści
Tak ja dostawałam dexaven jak brałam chemię ,a dlaczego pytasz ??
Mikuś, zapisuj się na Zjazd zobaczysz jest bardzo Fajnie
Pozdrawiam i witam na Forum
Nika tak sie zastanawiam czy przy herceptynie jest bardzo potrzebny dexaven?
W tym roku na wyjazd sie nie zdecyduję ale w przyszłym napewno sie postaram ale juz dzis dziekuje za zaproszenie.
Mikuś,
Witaj,
Dexaven jest lekiem silnie działającym przeciwzapalnie ,przeciwuczuleniowo i przeciwreumatycznie jest to lek hormonalny i dlatego stosuje się go w niektórych rodzajach nowotworów. Uważam że w twojej sytuacji jak najbardzsiej jest on wzskazany
Pozdrawiam
Nika nie wiedzialam, że to lek hormonalny. Ja mam receptory na minusie a hery na plusie i moj rak nie był hormonozależny to moge dostawać ten dexaven,to nie przeszkadza.
A co z ewentualna ciążą ? Myśle o dziecku i po chemii od grudnia mam normalnie okres,regularnie a w trakcie chemii nie mialam przez kilka miesiecy.
Mikuś,
Jeśli chodzi o dexaven to przeczytaj tutaj http://www.google.pl/url?...skRD2TP2nywkP6Q
Ten lek jest lekiem hormonalnym ,ale nie tak jak myślisz
Lekarz z jakiegoś powodu Tobie go zlecił.
Pozdrawiam
na ostatnim USG narz.rodnych wyszło,ze mam torbiel 3,5 cm,w poprzednim Usg pół roku temu torbieli nie stwierdzono. Moja dr ginekolog podejrzewa pęcherzyk Graffa i zalecila zrobic USG za pół roku.
Nie wiem co robic ?
Czy zastosowac sie do zaleceń dr ginekolog?
Mikuś,
napisałaś u mnie w wątku że gruchnęły ci dziś kości. rany jak to gruchnęły ci kości? bardzo mnie zmartwiłaś
napisz coś więcej. cały czas cię boli?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum