Anelia, Katarzynka36, erin29, ana7, dzięuję bardzo Mamcia to taki bardziej Bojownik miałam rybkę bojownika, która żyła 5 lat!!! jak na te rybki to naprawdę mnustwo. I teraz mam drugiego bojownika
Tak się zastanawiam- trochę mi głupio o tym pisać, ale... MOze pozytywnie na mamę wpływa srodowisko w jakim przebywa. Niestety mieszkanie rodziców to siedlisko bakterii i pleśni. łazienka i ściany zewnętrzne to katastrofa. Doputy ja byłam z mamcią robiłam wszystko zeby się dziadostwa pozbyć. Tata nie myśli nawet o tym. Kiedy z dziecmi wchodzimy do mieszkania rodziców, mnie zatyka od progu- a raczej alergiczką nie jestem. Irek jest, i biedny po nocy u rodziców dziś cierpi calutki dzień. Wspominał mi coś o penicylinie, sama już nie wiem co- mówił ze moze to głupio zabrzmi, ale może właśnie dla tego mamcia jeszcze się trzyma, ze te bakterie ej pomagają przetrwać.
Nie wiem co o tym myśłec.
Witam, ja tylko na szybko
U nas w miarę, jestem jeszcze na wsi, wracamy jutro.
Nie wiem za dokładnie jak mamusia się czuje ale jutro jak zdążymy zajżę do niej.
Wysłałam jej zdjęcia Karoli z wesela kuzynki- nie poznała jej... mam nadzieję ze to o jakość zdjęcia chodzi, nie o dalszy rozsiew...
Wczoraj byłam u mamsusi, było fajnie, mamusia jak by nabierała sił, oczka nie były takie zapadnięte...
Dziś tato dzwonił, że przeżyl horror od rana. Mamcia wymiotuje częściej, i dwa razy straciła przytomnosć. Był taki moment że pokazywała palcem na scianę, nic nie mówiła, a jak się tak jak by ockneła powidziałą ze widzi komara którego wczoraj mój brat w tamtym miejscu zabil...
Mamusia jest już pogodzona z tym ze śmierć w progu stoi i czeka na moment, ale nadal w głębi nie chce jej jeszcze wpuścić za próg. JUtro chcę jechać do tej mojej bojowniczki.
ojć nie byłam. Nie chce jej nic sprzedeć. Cały czas walcze z choróbskiem
Ale ogólnie mamcia bez zmian. Są dni lepsze i dni gorsze. Z tego co wiem odleżyny mocno dają sie mamci we znaki, ale tato przynajmniej dwa razy dziennie smaruje mamcię i pielęgnuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum