Aż nie wiem jak opisac co sie teraz dzieje, mama krzyczy już od niedzieli, krzyczy w nocy krzyczy w dzień, rozmawia ze zmarłymi, znajomymi, tłumaczy im coś, krzyczy na całe gardło Boże dziękuję Ci.........
nie je, pije tylko pojona na siłe. Podaję morfinę, wstrzymał sie mocz, czekam dzisiaj na lekarza i cewnik.
Bardzo sie męczy, widac to.
Mama jest póki co na TRANSTECu i dodajemy morfinę, bo krzyczy, ze boli. Dzisiaj obgadam z lekarzem co dalej. Pielęgniarka rano nie dala rady krwi pobrać, nawet kropelka nie poleciała. Mam wyrywała się, więc poprosiłam, zeby nie pobierała.
Koniecznie. Bardzo mi przykro że macie taką trudną sytuację. Może lekarz zmieni mamie dawki lekarstw i mama się trochę wyciszy? Najważniejsze jednak żeby zredukować ból.
Trzymaj sie... Pozdrawiam serdecznie
_________________ Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
MagdaMalinowska,
Można podać leki wyciszające, uspokajające, przeciwlękowe.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
MagdaMalinowska,
Może i dobrze, bo z ostatnich Twoich postów było widać, że mama cierpi okrutnie. Nie wiem czy lekarze pomogą bo mamy stan jest ciężki, może uda się opanować mamy cierpienie ale musisz się liczyć i z najgorszym scenariuszem.
Strasznie mi przykro, że tak cierpicie, czekamy na informacje.
Mama pod kroplówkami z tlenem i już zupełnie bez kontaktu, tylko śpi. Dostaje leki przeciwbólowe, nie cierpi. Wiem, że koniec może w każdej chwili nastapić. Dziękuję za każde słowo..........
Magda,
Chyba musisz nastawić się na najgorsze, przykro mi i przepraszam za te słowa ale chyba lekarze mamy już nie ustabilizują.
Ciężkie chwile przed Tobą, najważniejsze że mama nie cierpi, na ile Ci pozwalają bądź teraz z mamą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum