Romku,jak samopoczucie?Mam nadzieję,że chociaż odrobinę lepiej.U mnie za to nie bardzo.Siostra mojej Mamy zachorowała na autoimmunologiczne zapalenie wątroby i czeka na przeszczep,który musi się odbyć jak najszybciej.Jakiś koszmar z tymi chorobami
Romanie, specjalnie dla Ciebie (już taki specjalny uśmiech dla Ciebie posłałam w wątku Anelki, ale uśmiechów dla Ciebie nigdy za dużo, dlatego czynię również to w Twoim )
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Wychodzi na to, że jednak pomagacie
W nocy obudziło mnie przekonanie, że skończył się kiepski okres, że zaczyna się "z górki"
Nie wybieram się na zdobywanie szczytów, nawet nie pójdę do sklepu, ale chyba jednak coś drgnęło pozytywnie... Cierpliwość nigdy nie będzie moją dobrą stroną , ale zawsze potrafiłem być wdzięczny za szybką realizację moich zamówień: Nawet jeżeli JUŻ to i tak jest ZA PÓŹNO
Wraca mi cień uśmiechu, a lepszego znaku nie potrzebuję
[ Dodano: 2012-03-29, 11:22 ]
Remember, happiness doesn’t depend upon who you are or what you have, it depends solely upon what you think. ~Dale Carnegie
Pamiętaj, szczęście nie zależy od tego kim jesteś, co masz, ale zależy od tego jak myślisz
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Kochani ciągle jeszcze mam zakaz opuszczaniu lokalu...snuję się od strychu do piwnic, udaję że coś planuję, ale ciągle tylko planuję.
Czuję się zdecydowanie lepiej, z przerażeniem obserwuję powrót apetytu, a udało mi się polecieć o 5 kg, tak, że jak zakładam buty to widzę jak wyglądają...
Jestem obecnie niedogrzany, nie udaje mi się osiągnąć normalnej temperatury zawsze jest minimum jeden stopień mniej, tak jak gdybym zaczął już stygnąć.
A może wreszcie będę zimnokrwisty i nauczę się grać w pokera?
Ja jestem zdrowa ale na taką pogodę - nawet nie chce Mi się wychodzić z domu brrrr
Przeraźliwy wiatr ostatnio rzucał mną po chodniku - tak że chyba czas włożyć do kieszeni cegłówki .
Na wagę nie staję - bo się boję
Roman ściskam Cię ciepło
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Witam wekendowo
Wiejący od kilku dni wiatr oraz temperatury powodują że spacery nie są najlepszym pomysłem.
Justynko, hemoglobinę rzeczywiście mam niezbyt rewelacyjną, ale ciągle nie wyglądam na anemika, pająki, które mogłyby wciągnąć mnie za obraz chyba jeszcze nie obudziły się bo po domu chodzę całkiem spokojnie.
Jeżeli chodzi o inne sposoby na rozgrzanie... to nie ma co teoretyzować, dziś sobota, więc nie pomogą żadne tłumaczenia, rejony które są do mnie przypisane choćby na czworaka i w temperaturze -20 muszę obrobić, inaczej czeka mnie głodówka, co przy powracającym apetycie nie jest fajną perspektywą
[ Dodano: 2012-03-31, 10:50 ]
Właśnie wyciągam ścierki do sprzątania na sucho i mokro...oj będzie śmiesznie Iwonko, będzie radośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum