Aniu Justynko z tymi czekoladkami to nie miało być na przeprosiny nie nie... to miało być takie wkupne...ale skoro zostałem przydadzą się na następną okazję,
A tak między nami Aniu, to gratuluję dobrego grzebienia, podziwiam kawał dobrej roboty, jestem pełen uznania
Asiu nie jestem typem, który przeprasza że żyje... ale gdybyś mogła mnie usłyszeć w ostatnich dniach, na pewno zrozumiałabyś mój brak asertywności.
Zawsze miałem piękny melodyjny sznapsbaryton a teraz został mi romantyczny szept, a wcześniej piałem jak niedorżnięty kogucik, szkoda gadać, całe szczęście, że tutaj mogę porozumiewać się pisząc...
szkoda gadać, całe szczęście, że tutaj mogę porozumiewać się pisząc...
no proszę w każdej syt dostrzec coś dobrego-zabawnego mój ,,szacun,, to tak jak Pollyanna o której Ci kiedyś pisałam
była bardzo biedna chciała bardzo dostać z darów dla ubogich lalkę. dostała dziecięce kule takie jakie potrzebne są jak złamie się nogi, rozbeczała się jak t dziecko wtedy jej tata powiedział że ze wszystkich rzeczy musi znaleźć coś z czego można się radować.
i jak myślicie jak długo myślała z czego mozna się cieszyć dostając kule zamiast lalki?
- z tego że nie są jej potrzebne i że może sam o własnych siłach chodzić
Witam Jakaż to cisza panuje u Romana w sobotę Pewnie macie w Polsce piękną pogodę. W każdym razie ja wzięłam się za porządki sobotnie a jak skończę to z dziamdziakiem wyruszamy na popołudniowy spacerek oglądać wiewiórki. Całusy dla Romana i wszystkich pań
_________________ "Każdy człowiek umiera. Nie każdy żyje naprawdę..."
Słoneczna pogoda zagoniła mnie do domu... po to abym mógł spokojnie oddać się domowym porządkom...
Kocham sobotę, może dlatego, że na co dzień się sprząta, zamiata, ściera kurze, a w sobotę dostaje się małpiego rozumu i robi się to dwa razy dłużej...
Witaj Romku
To prawda,że człowiek niekiedy dostaje małpiego rozumu z tymi porządkami .Jakby naprawdę "chata" przysłowiowym "brudem zarosła" A sobota bez odkurzacza w ręku to dzień stracony.
Bo tak jest ogólnie przyjęte sobota-sprzątamy.
A u mnie dziś z tego powodu pogotowie strajkowe .
Pozdrawiam .Nie uporządkowana
A tak między nami Aniu, to gratuluję dobrego grzebienia, podziwiam kawał dobrej roboty, jestem pełen uznania
Czytam, czytam i dopiero po chwili załapałam o jaki grzebień i do czego może służyć. Chyba mi dzisiaj za bardzo przygrzało
No tak fryzjerka ze mnie znakomita, przy tym skromna i to bardzo
[ Dodano: 2012-06-16, 17:40 ]
A ja dla odmiany sprzątam w piątki, co by w sobotę spokojnie się pobyczyć
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum