Hej
no i już po
wyniki w piątek , P. doktor tak przycisnęła , myślałam , że wyjdę bez albo z plackami
ale to dobrze czym mocniej to dokładniejszy wynik miałam ten zaszczyt , że sama P. doktor radiolog robiła mammografię
pozdrawiam cieplutko
[ Dodano: 2012-01-03, 10:29 ]
Witam
muszę się z Wami podzielić pewną informacją , Ci którzy czytają moje komentarze wiedzą jakie miałam problemy z moim chorym mężem , udało mi się w końcu zaciągnąć go do neurologa ( wszystko jest w wątku merytorycznym ) to jeden sukces a drugi to , że udało mi się namówić go na wizytę u psychologa , jest też w tym zasługa P. neurolog bacznie go obserwowała w gabinecie i wypisała skierowanie na konsultację do psychologa opory były straszne ale nie miał wyjścia neurolog powiedziała , że niepokoją ją niektóre objawy a to tylko może sprawdzić psycholog po przez specjalne badanie , ja ze swojej strony uciekłam się do paskudnego szantażu i 10 stycznia wizyta u psychologa a następnie badanie EEG i jak będzie wynik to do kontroli , pierwsza wizyta u psychologa była nazwijmy to wizytą zapoznawczą , P. psycholog jest przesympatyczną i bardzo ciepłom osobą , mąż był tak zestresowany ale szybko się przełamał i pękły lody , ja potem wyszłam z gabinetu mąż został sam z P. psycholog przy wyjściu P. psycholog powiedziała " no widzi pan nie ugryzłam pana oddaje w całości żonie i zapraszam na badanie , jakiś sukces jest nie wielki ale pierwsze kroki zrobione , jestem zadowolona