no i na strachu się skończyło , doktorek oglądał płytkę mammografia ok , usg zrobił wszystko dobrze , ten wysięk z piersi , kujący ból , poszczypywanie to wszystko skutki po radioterapii , mogą być raz większe raz mniejsze ale będą jeszcze długo dokuczać tak więc kamień z serca ale co się najadłam strachu to się najadłam
trzymałyście mocno te kciuki
pozdrawiam cieplutko
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
JustynaS1975, Anelia, dziękuje poświątecznie nie zaglądałam do pokoiku bardzo dawno , jakoś tak nie było czasu i ochoty , u mnie jako tako ze zdrówkiem ale jest smutno i ciągły stres i strach , że u męża jest nawrót choroby , wyniki z krwi co badanie to gorsze nie możemy zrobić tego PET-a bo antybiotyk a i mąż zmierzły ale nie jest najgorzej .
U Uli źle , bardzo się martwię o nią nie mogę zrozumieć tego jej leczenia , teraz jeszcze doszły te duszności nie wiem smutno jakoś nie chcę być złym prorokiem ale boję się o nią , że bardzo szybko odejdzie
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum