soniu uwazajcie na opryszczkę w okolicach oczu
może warto iść na wizytę do okulisty tak w pakieci z innymi badaniami
wiem że maż nie będzie chciał ale ona może być niebezpieczna a jak zacznie piec będzie bardzo trudno sie jej pozbyć
ja miałam ja w oku pozniej w obu ,wylądowałam na okulistce , długo trwało zanim ją unieszkodliwiono
jeszcze dużej dalsze leczenie
zostały na pamiątkę blizny w gałkach ocznych
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Mąż złapał paskudną infekcję , od soboty ból gardła , kaszel , stan podgorączkowy w poniedziałek doszedł ból uszu dopiero dzisiaj zawlekłam do lekarza , mąż dostał antybiotyk co 12 godz. 1 tabletka osłonowe na jelita i na rozrzedzenie flegmy osłuchowo jest ok ,powiększone węzły przy uszach ale to może być od gardła powiedziała rodzinna lekarka , bardzo ciężko przechodzi tą infekcję nigdy tak nie było
pozdrawiam .
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
To prawda. Ja od tygodnia przeziębiona, i też mnie wywaliło węzeł chłonny na szyi (ostatnio zawsze ten sam zawsze przy każdej infekcji). Przeziębienie mnie przechodzi, to i węzeł się u mnie zmniejsza.
Pozdrawiam Was serdecznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
dzisiaj wywaliło węzły chłonne obustronnie na szyi , katar ustąpił , uszy bolą w dalszym ciągu , mąż bardzo słabo słyszy , niepokoi mnie kaszel właściwie jest to takie po dych iwanie ,
pozdrawiam .
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Antybiotyk wydaje się być z tych skutecznych.Jednak może zmienić na jakiś z innej grupy antybiotyków.I faktycznie warto byłoby ,aby lekarz męża osłuchał.
Witam
czy ktoś potrafi mi odpowiedzieć na pytanie
czy przy przeziębieniu , bolących uszach i gardle mogą być powiększone węzły nadobojczykowe ?
Laryngolog stwierdziła dzisiaj że mąż ma stan zapalny w uszach przepisała leki , musieliśmy przełożyć badanie PET miało być wczoraj ,
pozdrawiam .
Stanisław Jachowicz
Witam
dzisiaj byliśmy u laryngologa ( prywatnie ) obejrzała męża dokładnie , infekcja dalej trwa , uszy zatkane w nosie ropa w gardle "klucha " następny antybiotyk Zinat 500mg 2 x dziennie na 5 dni do nosa krople i sól fizjologiczna do przelewania nosa , płyn do płukania gardła , węzły się wchłonęły został tylko jeden z lewej strony na szyi , PET - CT znowu się odwlecze ,
pozdrawiam .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum