Ja dodam że nawet siedzenie w cieciu u mojego męża nie jest dobre-pomimo dobrych kremów które poleciliście i nakrycie głowy.
Tam gdzie tylko trochę odsłoniętego ciała tam zaraz skóra czerwona-mój mąż ma jasną karnację jest blondynem-także wiele też bezie zależeć od karnacji. a w aucie szyby z tyłu ręcznikiem przysłaniamy-my ze słońcem i ciepłem mamy bardzo duży problem.
rootsradical, jak wyjdziesz na słońce to zobaczysz co Ci się dzieje...nie przesadź na początek.
[ Dodano: 2018-05-04, 13:34 ]
w cieciu -w cieniu miało być
Jestem po kolejnym tomografie i dziwna sytuacja, bo jeden guzek podskorny zniknal, kolejny resztkowy bez zmian, a najwiekszy pod zebrem traktowany jako pseudoprogresja stoi bez zmian. Myslalem ze jak pseudoprogresja trwa dluzej niz miesiac to zabieraja lek a tu niespodzianka i dali mi lek traktujac obiecujaco znikniecie jednego guzka a ta pseudoprogresja twierdza ze zniknie Nie dopytywalem dluzej i przyjalem kolejna dawke nivolumabu. Oby ten guz sie zmniejszyl jak reszta!!!
No widzisz... cierpliwie na to doczekałeś i oby było jeszcze lepiej
Ile dostajesz nivolumabu w kroplówce? Czy dawka jest uzależniona od Twojej masy ciała?
Pozdrawiam
Armands
PS. Tam gdzie leczy sie moja mama, większość pacjentów aktualnie dostaje potrójną ilość leku (3x160 mg), w stosunku do tego co dostawali wcześniej.
Mama (wyjątkowo) dostaje tylko 240 mg.
_________________ Módl się o najlepsze, przygotuj się na najgorsze.
Zmienilo sie cos i mialem do wyboru, albo 240 mg co dwa tygodnie lub 480 mg co 4tygodnie. Ja wybralem 240 co dwa tygodnie. Wczesniej bylo 3mg/kg
No właśnie, zmieniło się i tak do końca nie wiem, dlaczego tak się stało.
To chyba jakieś polecenie z góry
A jak się czujesz po wlewach? czy odczuwasz jakieś skutki uboczne? Jak twoje wyniki krwi (bo na pewno są dokładnie analizowane podczas wizyty)?
Armands
_________________ Módl się o najlepsze, przygotuj się na najgorsze.
Jestem dalej w programie lekowym, ale jeden guz stoi, reszta zniknela. Troche mnie swedza powieki i jestem zmeczony juz cala sytuacja, ale co zrobisz trzeba walczyc...Tomograf mam 20 sierpnia. Jade w góry zeby odpocząć.. Prosze o trzymanie kciukow.zeby ten najwiekszy sie ruszyl!!
Dalszy czesciowy regres, ale już wolniejszy. Guz z 24 na 21mm, guzy resztkowe bez zmian, glowa dalej czysto. Ciekawe czy to już stabilizacja, czy moze jeszcze powalcze z tym guzem..Tak czy owak bardzo sie ciesze;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum