Ja po prostu wątpię ostatnio w słuszność każdej mojej decyzji, wypowiedzi, myśli i uczuć.
Kto pyta, nie błądzi. Rozumiem, że masz niepewność (kto ma 100% pewność co do wszystkiego ). Ale to nie powinno Ci przeszkadzać w wypowiadaniu się, zwłaszcza tu.
Uważam, że komunikacja między ludźmi jest ważna, to ona może nam pozwalać na 'rozwój' (niezależnie jak to poważnie brzmi).
Przytulam serdecznie i tulę
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Witam wieczornie
Nie czuję się wywołany do tablicy, zaglądam niekiedy i trochę trudno odnaleźć się w świecie kobiet, zamiast więc przesłać znak że jestem odchodzę bez słowa...
Niekiedy myślę że byłbym w stanie zrozumieć Was Kobiety, może nie przykładałem się do tego dostatecznie...
Może gdybyście nie były niekiedy tak pragmatyczne i zwyczajnie irytujące (tu można wpisać inne słowo)
Czy mówiłem Ci kiedyś że tak naprawdę to chyba nie lubię Allena
Romku, miło mi, że odwiedzasz mój wątek.
Nie dziwie Ci się, że trudno Ci jest się odnaleźć w świecie kobiet i je zrozumieć....ja facetów nie rozumiem, często mnie wkurzają i chyba się to nie zmieni. Różnimy się, to jest naturalne, że czasem ciężko o porozumienie
Prawdą jest, że często nie rozumiem niektórych kobiet, albo w ogóle ludzi. tłumacze sobie, jednak, że nie wszystkich i wszystko muszę rozumieć....
Ja Allena lubię za twórczość i tyle Mało kto go lubi.
Dziękuję za piosenkę.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
ja facetów nie rozumiem, często mnie wkurzają i chyba się to nie zmieni. Różnimy się, to jest naturalne, że czasem ciężko o porozumienie
Prawdą jest, że często nie rozumiem niektórych kobiet, albo w ogóle ludzi. tłumacze sobie, jednak, że nie wszystkich i wszystko muszę rozumieć....
Mam tak samo jak Ty.
I przyjmuję zasadę bez żadnego wstydu: nie wszystkich muszę lubić, nie wszystkich muszę rozumieć, nie wszyscy muszą mnie lubić, nie wszyscy muszą mnie rozumieć
Ja robię swoje i po swojemu
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Otóż to, najważniejsze to żeby nikogo swoim postępowaniem nie krzywdzić.
Nie musimy wszyscy wkoło się uwielbiać, nie musimy nawet się lubić, ale szanujmy drugiego człowieka a wtedy sami będziemy szanowani. A wyjątki (znaczy nadęte d...ki, które widzą tylko czubek własnego nosa) omijajmy szerokim łukiem, bo niektórych nie zmienimy a tylko stracimy niepotrzebnie energię
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Otóż to, najważniejsze to żeby nikogo swoim postępowaniem nie krzywdzić.
Nie musimy wszyscy wkoło się uwielbiać, nie musimy nawet się lubić, ale szanujmy drugiego człowieka a wtedy sami będziemy szanowani. A wyjątki (znaczy nadęte d...ki, które widzą tylko czubek własnego nosa) omijajmy szerokim łukiem, bo niektórych nie zmienimy a tylko stracimy niepotrzebnie energię
Otóż to
[ Dodano: 2012-06-14, 21:44 ]
A teraz grzecznie mówię dobranoc, bo mam jutro pobudkę o 4.00...łłeeee
A najgorsze, że jak muszę wstać wcześnie to zawsze nie mogę usnąć
Dobrej nocki wszystkim i kolorowych snów.
S. King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum