Witam popołudniowo
asia77, Zdecydowanie popieram, z dużą ilością lodu, nawet zwykły burbon smakuje jak miód.
Ewusiu żałuj że nie znasz tego uczucia, gdy lekko przedawkujesz i następnego dnia czujesz się jak gdyby wyjęto Ci wszystkie kości a przeszkadza Ci nawet tupanie mrówek
Romeczku,wystarczy mi patrzenie na drugi dzień na tych,którzy przedawkowali
[ Dodano: 2012-06-22, 10:20 ]
Witam Wszystkich Próbuję się jakoś nastawić przed jutrzejszym dniem-Dniem Ojca.Nie bardzo mi to wychodzi,bo na myśl o tym,że nie pojadę do Tatusia z piwkiem i czekoladkami tylko ze zniczem ryczę jak bóbr.Kochani,ciężko mi bardzo.Nie tak to się miało potoczyć u Taty a bynajmniej nie tak szybko.Myślę,że nie tylko ja będę miała jutro ciężki dzień.
Tak bardzo Cię Tato kocham...
Ewuś wiem co przeżywasz bo ja mam identycznie-jutro również będę u mojego Tatki (był dla mnie ojcem i matką) pierwszy raz bez buziaków i upominku tylko ze zniczem i kwiatkami.....................
Przytulam Cie i........... musimy to jakoś przejść............ONI tego właśnie by chcieli........widzieć uśmiech,a nie łzy
Jesteśmy również my. I wiesz co Ci powiem ?
Mimo iż w sercu mam smutek i ogromną tęsknotę to nie zamierzam tego dnia płakać - to przecież Dzień taty.
Nie ważne gdzie teraz tatko jest, (choć wierzę, że jest blisko mnie) to wiem, że chciałby w tym dniu uśmiechu a nie płaczu ...
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Kochany Tatusiu,tęsknię bardzo za Tobą.Brakuje mi widoku Twojej twarzy,brakuje mi Twoich gestów,brakuje mi nawet Twojego kaszlu,bo jak go słyszałam,to byłam pewna,że żyjesz.Kocham Cię bardzo i obiecuję Tobie,że nie będę dziś płakać...
Anelio,kochana trzymam się,jak mogę.Ciebie też przytulam.Pa.
Dziwne ale dopiero teraz odkrywam, że zawsze kochamy swoich rodziców, ale gdy Wy mówicie o Ojcach, to my faceci zawsze mamy na końcu myśli swoje Mamusie....
Całuje Was wszystkie... bardzo mocno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum