Nie gniewajcie się kochani,że nie odwiedzam Waszych wątków,ale padam ze zmęczenia po dzisiejszej pracy w lesie
Dobrej nocy dla Wszystkich
[ Dodano: 2012-07-21, 09:47 ]
Dzień dobry Wszystkim U mnie powoli przeciera się
Wczesnym rankiem się na to nie zanosiło.Moja siostrzyczka z mężem już w PL.
Dzisiaj są na Śląsku u teściów a jutro przyjeżdżają do nas do Mamusi.
Będą całe 2 tygodnie
Miłego i dnia dla Was.
Witaj Ewuniu
Nie przesadzaj z tą robotą w lesie...jak najdzie Cię tam jakiś obcy drwal...może być niezbyt zabawnie
Ale zawsze uwielbiałem pracę w lesie, to jednak jest specyficzne środowisko i nastrój przy pracy, przyroda budzi szacunek i pokorę... chyba zazdroszczę Ci tej pracy
ach, wielkie drzewa w puszczy Romnickiej blisko domku rodziców... ten zapach świerków sosen... ach... tam drzewa i trawa mają zielony odcień zielonego i tylko tam pachnie tak powietrze... https://www.google.pl/sea...iw=1024&bih=667 większość tych zdjęć zrobiona blisko mojego rodzinnego domu, do pewnych miejsc jest trochę dalej ale rowerkiem się dojedzie
[ Dodano: 2012-07-21, 11:07 ]
a propo tych zabaw dla dzieci- to jak rodzice nie widzieli włóczyliśmy się po lasie i w bunkrach buszowaliśmy- tam gdzie była wytwórnia rakiet . w okopach z 2 wojny bawiliśmy się w wojne. chodziliśmy po lejach po bombach... cud że nam nic się nie stało bo nie raz i nie dwa znajdowano kilkuset kilogramowe niewybuchy w lesie a nawet w centrum miasta jak droge remontowali
Hej Ewa
Dobrego dnia Ci życzę.
Drewno na zimę przygotowane? Czy przyjeżdżających gości zaprzężesz do pomocy.
Będzie przyjemne z pożytecznym-dwa w jednym.
Pozdrawiam
WIESZ TE POCISKI JA ICH NIE WIDZIAŁAM TYLKO KILKA RAZY EWAKUACJA CENTRUM MIASTA BYŁA LUB SIĘ WIDZIAŁO jak do sąsiadów saperzy jeździli. ja tam chłopaczyca byłam ale fajnie było po tych bunkrach i okopach biegać
Cześć Wszystkim Dzisiaj u mnie od rana Tak się składa,że mam do obskoczenia 2 imprezki.Najpierw idę na urodzinowego torcika do jubilata 5-cio letniego a potem na imieniny do moich dziadków Marii i Czesława.Jak pogoda dopisze przez cały dzień,to imprezy mają być na powietrzu
Ciszę się bardzo,bo pod wieczór przyjeżdża siostra z mężem,a tak już za nimi tęsknię.
Miłej,spokojnej i słonecznej niedzieli dla Was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum