Dziękujemy Wam za oddawanie głosów!Dzieciaki (i nie tylko)nabijają punkty grą,która jest dodatkowo w tym konkursie.Zdobyli już dodatkowo ponad 400 punktów!Do pierwszej dziesiątki nam daleko,ale miejmy nadzieję,że jury spodoba się filmik naszego gimnazjum,i że znajdziemy się wśród szczęśliwych wygranych
No coś nie idzie
Wiem,że dzieciaki nawalają ze swoich komputerów,ile mogą.Konta pozakładali nawet dziadkom,babciom i komu tam jeszcze mogli.Filmik w okolicy promowany na całego.Zobaczymy jeszcze kilka dni głosowania zostało.
Moi drodzy forumowicze!Mamy jeszcze 8 dni do końca głosowania.Proszę o oddawanie głosów do samego końca.
Trochę mnie mniej ostatnio na forum,ale zachciało mi się malowania ścian wewnątrz.Znaczy maluje malarz a ja....sprzątam.Malowanie potrwa do końca tego tygodnia,także na forum jedynie z doskoku.
Pozdrawiam Wszystkich
Cześć Ewa
Mimo ,że dawno nie pisałam ale w głosowaniu udzielam się pozdrawiam i przyjemnego porządkowania po malarskich wyczynach.
Będzie pachnąco na święta. Lubię ten zapach po remontowy.
Pozdrawiam
Moi kochani,dzisiaj ostatni dzien glosowania na nasz filmik.
Jak na razie nasz filmik kwalifikuje sie do drugiego etapu.W drugim etapie z przeszlo 400-tu filmików jury wybierze 7 zwycieskich.Filmiki,które zajma kolejno 1,2,3 miejsce nagrody maja gwarantowane,my musimy liczyc na to,ze jury nas wybierze.
Dziekujemy wspólnie z gimnazjalistami
(Przepraszam za braki w literachi,ale klawiaturka mi nawalila)
Hello
U mnie po staremu...no prawie.Przyplątało mi się choróbsko spowodowane ostatnimi przeżytymi miesiącami a raczej stresem z tym związanym.Biorę leki i powoli do przodu.Czeka mnie co najmniej kilka tygodni leczenia,ale niestety choroba będzie się nawracać.W nowym roku będę miała robione jeszcze jedno badanie,żeby diagnoza była kompletna.
Jak minęła Wigilia i święta nie będę pisać bo dostanę po głowie.Kto jest po stracie kogoś bliskiego to wie,jak to jest i rozumie,co mam na myśli.
No cóż,jutro wyciągam pachnącą nowością kieckę i w poniedziałek na balety.Mój mąż pojechał dzisiaj do pracy tylko z kanapkami bo jedzie tylko na 1 noc do pracy 750 km w jedną stronę,ale jak się za granicą ma szefa Polaka to tak niestety jest.
Pozdrawiam Wszystkich
Ewciu
Jeszcze chwila,jeszcze krok i wejdziemy w Nowy Rok.Życzę Ci by ten nadchodzący przyniósł Ci dużo zdrowia jak najmniej trosk samych radosnych pogodnych dni.
Szampańskiej zabawy do utraty tchu
Witam Wszystkich
Już jutro o godzinie 12 w południe zostaną ogłoszone wyniki konkursu 'Tesco dla szkół',w którym głosowaliśmy.Liczę,że jury spojrzy łaskawym okiem na filmik naszego gimnazjum i doceni ich pracę włożoną w niego.
U mnie,jak zawsze różnie.Mnie i dzieciaczki dopadła grypa.We środę czeka mnie niezbyt przyjemne badanie u chirurga,ale razem z lekarzem chcemy mieć pewność,że nie ma się czym martwić.
Pozdrawiam Wszystkich
[ Dodano: 2013-01-14, 22:10 ]
I jeszcze jedno;chcę zacząć piec chleb taki swojski,domowy na własny użytek.Z zawodu jestem piekarzem.Nie wiem,jak to będzie z wypiekiem,bo jest kolosalna różnica między wielkim piecem w piekarni a piekarnikiem na prąd w kuchence gazowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum