Dzień dobry Ewa
Jak się masz ? Czy już znane są wyniki konkursu?
Powodzenia w nowym przedsięwzięciu ( wypiek chleba ) ,ostatnio zrobiło się to modne .
Pozdrawiam
Jestem,jestem
Mnie i dzieciaki dopadła grypa.O ile po dzieciakach tego nie widać,bo szaleją jak zawsze to ja jestem przyziemiona i brzuch mnie boli od ciągłego kaszlania
Pozdrawiam
Dzisiaj dzień urodzin mojego Taty...Rok temu piliśmy wszyscy kawę w szpitalnej sali.Tato się śmiał,żartował...i takiego Go pamiętam.
[ Dodano: 2013-01-29, 20:56 ]
Jutro nareszcie idę do chirurga,żeby uzupełnić diagnozę.Z przyczyn ode mnie niezależnych musiałam dwa razy przekładać badanie.Mam nadzieję,że odbędzie się szybko i bezboleśnie
Już jestem po badaniu w domku i wszystko jest w porządku,lekarz nie miał żadnych zastrzeżeń
Badanie trochę nie przyjemne,ale szybko poszło.
kmis757, dzięki
Hello
Witam na moich włościach.Dzisiaj biorę ostatnią tabletkę w związku z moimi dolegliwościami.Kończę 6-cio tygodniowe leczenie.Mam nadzieję,że tak szybko mnie znowu nie 'łapnie'.
W piątek przyjeżdża na cały tydzień siostrzyczka z rodziną
Z mojej chrześniaczki już jest kawał kobitki
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2013-02-06, 18:30 ]
A w sobotę idziemy na 'balety'
Uwielbiam tańczyć
Witam
Dokładnie rok temu dołączyłam do forumowej społeczności.Było to kilka dni po śmierci mojego kochanego Taty.Dzięki Wam było mi łatwiej przejść przez ten okres żalu,płaczu i niedowierzania w to,co się stało.Poznałam na tym forum i nadal poznaję wiele serdecznych osób.Niektóre niestety już od nas odeszły.Jestem pełna podziwu wiedzy,którą posiadają nasi Administratorzy/Moderatorzy i sami forumowicze.
Dziękuję kochani za Waszą obecność,za ten rok z Wami i mam nadzieję,że nic się nie stanie i nikomu nie będzie przeszkadzać,jak pobędę jeszcze z Wami.
Jesteście moją drugą rodziną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum