Wizyta kontrolna u laryngologa zaliczona
Moje guzki śpiewacze 'mają się dobrze' i najwyraźniej nie zamierzają mnie opuścić
Miłego dnia dla Wszystkich:-)
No tak,przepis na chleb przesłany i mam nadzieję,że odbiorcy się pochwalą,czy smakuje:-)
Ja sobie dogadzam w tej chwili;swojski chleb,swojskie masełko i swojska szyneczka(sobie wędzona)
Miłego dnia dla Wszystkich
Tam mnie możecie szukać od 17 maja:-)
A tak w ogóle to jestem na forum po kilka razy dziennie,ale ostatnio więcej czytam,niż piszę.Nastrój też trochę nie ten.Następne trzy osoby z rodziny zaczęły chorować.Nie są to choroby onkologiczne,ale równie poważne.Poważam bardzo wszystkich członków rodziny i przeżywam,jak coś u nich idzie 'nie tak'.A rodzinka duża.Ze strony mojej Mamy przeszło 70 osób,ze strony Taty trochę mniej.To nie jest tak,że się zadręczam każdą ich chorobą,ale jak się słyszy,że coś komuś ;nie działa' jak powinno to czerwona lampka się u mnie zapala.
A za oknem WIOSNA:-) chociaż w tej chwili leje u mnie za oknem jak z cebra.
Cieszę się,że ktoś tu jeszcze do mnie zagląda
Miłego dnia dla Wszystkich
ewka1,
Rozumiem Ciebie doskonale ale tak to już chyba u Nas będzie z tą czerwoną lampką, choć może to i dobrze, że tak martwimy się o bliskich, lepiej dmuchać na zimne ...
Trzymaj się Ewuniu i oby choroby szybko dały o sobie zapomnieć.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum