ale chyba raczej lubisz tak podpuszczać Artura do pisania sprośnych rzeczy
Ja,taka święta osoba?-skądże znowu!
[ Dodano: 2013-07-17, 11:32 ]
gilmaly napisał/a:
To mój kawałek nieba i nic tego nie zastąpi
gilmaly, pięknie to ująłeś.
Każdy z nas ma taki kawałek nieba na ziemi.Ja też-mój dom,podwórze,las.Nie zamieniłabym tego na żaden, nawet najlepszy apartament.
Do domu dojechałem.Dostałem jakiegośspania po tej chemii.I co najgorsze,prawa noga odmawia posłuszeństwa.Prawie nie chodzę.Do tego boli jak cholera,a boję się przesadzić z morfiną.Jest do d... .Ale podobno tak ma być żeby było lepiej.A moje słoneczko-Magda staje na głowie żeby mi ulżyć.W odróżnieniu od innych ja napewno miałem szczęście do kobiet.No odpadam bo po przeciwbólowych jakoś we łbie mi się pipcy.
Ba....Przeżyło się już krótką poniedziałkową sesję.Następna w kolejny poniedziałek.Myślałem że będzie gorzej.Bardziej męczy podróż.
Ja długo przed chorobą,a właściwie zawsze,mówiłem że otrzymując od losu moją Magdalenkę-otrzymałem więcej niż mógłbym się spodziewać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum