[ Dodano: 2013-07-24, 08:19 ]
Więc o dziś mówimy na Twoją drugą połowę Magdalena
Cieszę się że idzie leczenie do przodu.
DSS w takim razie do Ciebie Szefoawa Magdalena
Przeżyło się już krótką poniedziałkową sesję.Następna w kolejny poniedziałek.Myślałem że będzie gorzej.
Świetnie dajesz sobie radę.
DSS napisał/a:
gilmaly napisał/a:
ps.Nie lubi jak nazywają Madzia.
Witam Ją w klubie!
O ja żesz Cię !!... Teraz dopiero wiem, jak bardzo i od jak dawna mam totalnie przes... przechlapane.
No to podpadłem na całej linii, i to nie byle Komu ...
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Magdalenkamoja kochana za Madzię nie bije.Po prostu nie przepada.A ja przed chwilą wylizałem garnek po wiśniowych konfiturach.Z wisienek które widziałem na drzewie.No mówię Wam-palce lizać.Z innej beczki.Może ktoś ma w domu taką starodawną lampę nocną z takim nakładanym na żarówkę kloszem.Nie pamiętam jak to było zrobione.A chcę coś takiego odtworzyć.
[ Dodano: 2013-07-24, 15:38 ]
Podobno kiedyś jak ktoś mówił do niej Magdalenooo to stawała na baczność że coś przeskrobała.Szczgólnie w szkole.Magda,Magdzik.
Kurka wodna... coś takiego chyba się wala u mnie... wracam 9-go sierpnia ze szpitala, to sprawdzę. samemu też pewnie można zrobić coś takiego, ze stalowego drutu (takiego sprężynującego), oraz drutu węzałkowego - miękkiego, do łączenia. Dwie pętle sprężynując ściskają żarówkę. Najprościej byłoby kupić taki abażur w sklepie z używanymi meblami...
[ Dodano: 2013-07-24, 19:22 ]
Albo nowy na alegro - jest tutaj też rysunek wynalazku:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum