Słuchajcie kochani... to nie jest tak, że ja się pcham do tego na siłę, i nie chcę, by ktoś takie wrażenie odniósł. Jeśli ktoś ma wizję innego miejsca - chętnie się włączę w organizację.
ja rzuciłam tylko pomysł zachęcona postem Gazdy więc kmis757, wybacz wkleiłam te linki żebyście zerkneli czy zechcecie tam taki zlot organizować. myślałam że można rozmawiać czyli pisać o pomysłach skoro ktoś rzucił hasło gdzie jeszcze można to zorganizować rzuciłam pomysł wkleiłam linki żebyście nie szukali, ja nie stety nie mam jak podzwonić i popytać w te miejsca ale mogę podać numery i powiedzieć z kim trzeba rozmawiać
tylko tyle mogę zrobić jeżeli
kmis757 napisał/a:
Asiu moja pierwsza odpowiedz była spowodowana rozpoczętą wyliczanka ośrodków w poście zaraz po Twoim... a tu trzeba konkretów albo milczenia bo zakończy się to polskim jarmarkiem... jak choćby nieporozumienie ze zdjęciami po II Zlocie ( ci co nie mieli lub nie powinni mieć nic do powiedzenia klikali zajadle najwięcej)...
A ja pomimo,że nie byłam na zlocie ( a chciałabym być na kolejnym) tak nieśmiało wtrącę,że z całym szacunkiem dla wszystkich, ale cen u naszego Gazdy nikt nie pobije. Nie zamierzam rzucać nazw ośrodków bo nie o to tu chodzi. Pokażcie mi ośrodek, który zapewni dobrą zabawę z atrakcjami i weźmie tylko dwie dychy za dobę. Także, przestańcie szukać na siłę. Gazda jest sprawdzonym organizatorem naszych zlotów, niech tak zostanie. Kmis też dobrze prawi, popieram.
asia77-myślę,że jednak strzeliłaś focha! Masz konkretne propozycje - miejsce wraz z info o lokalizacji,ilości miejsc,cenie itp.,to je przedstaw.Piszesz,ze pracujesz czy pracowałaś w Biurze Podróży-to chyba wiesz o co mi chodzi.Ja też mieszkam w ładnym miejscu,ale dla chętnych uczestników zlotu taka informacja nic nie wniesie,bo nie jestem w stanie niczego zaproponować.
Gazda zawsze świetnie wszystko organizuje.Oprócz tego,że jest życzliwy i chętny do przyjęcia forumowiczów,to jest profesjonalistą w tym co robi.
Gazdo - myślę,że jednak u Ciebie w Żegiestowie będzie najlepiej
- ja Ciebie również pozdrawiam.Bardzo się staram,ale niekiedy dopadają mnie stare nawyki byłej belfrowej,więc wybacz proszę ,jeśli moja wypowiedz zbyt "ostra"była
We wrześniu - kiedy chcecie? 14-16? Zarezerwuję ten termin, jeśli będzie odpowiadał większości. W przypadku nie uzyskania finansowania od sponsorów, mogę zaproponować cenę noclegu 20 pln/os/doba, posiłki - 10 pln śniadanko, 20 pln obiad, jeśli chodzi o kolacje grillowe, to spróbuję ponownie nakręcić masarnię w której się zaopatruję. Również jeśli chodzi o spływ pontonowy - pogadam z sąsiadem, żeby cenę opuścił albo zrobił ze zwrot kosztów transportu. I tyle mogę zagwarantować jak na razie. Czytałem o chęci dofinansowania przejazdu busem do mnie z Warszawy (o ile dobrze Kmisa zrozumiałem). Kto zajmie się poszukiwaniem firmy świadczącej tego rodzaju usługi, która by zrobiła nam to gratis? Najlepiej transport do mnie z Wawy, powrót, no i może udało by się wycieczkę zrobić do Starej Lubovli czy Bardejowa... Pomysł był Kmisa, to może zrobisz rozeznanie w temacie Krzyśku?
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum