Joasiu wpisałaś mnie na listę wychodząc z założenia, że ja muszę dołączyć do zlotu... na dzień dzisiejszy mój udział jest mocno dyskusyjny, ale nawet gdybym miał zdecydować w ostatniej chwili dam znać,,,,
Dziś jednak proszę o skreślenie mojej kandydatury, nie będę blokować miejsca innym chętnym...
Pozzdrawiam
Już odpowiadam-jeśli mnie udałoby się przyjechać,to podobnie jak Roman zgłoszę się w "ostatniej chwili".Bedzie miejsce,to dobrze,nie moja strata.Sprawa ma się tak,iż od lipca do około 15 wrzesnia bede w UK u córki pomagac Jej w opiece nad dwoma wnukami-2,5 roku i tym ,który w lipcu przyjdzie na świat.Kombinuję,żeby prosto z Bornemouth samolotem polecieć do Krakowa.Pozdrowienia dla Joasi i pozostałych forumowiczów
Zgłaszam swój akces uczestnictwa jednocześnie deklarując ilość miejsc w samochodzie i ewentualną trasę przejazdu samochodu, gotowość odebrania współpasażerów z wybranego punktu.
sarenka
Cytat:
Czy ja też mogłabym przyjechać,gdyby to było nie wcześniej jak 14 września?
a ponieważ:
Gazda
Cytat:
We wrześniu - kiedy chcecie? 14-16?
Stąd wnioski
PS Podpisuję się Asia, nie cierpię zdrobnienia Joasia... I jeżeli mogłabym prosić, to wicie, rozumicie
PS 2 przypominam o: KTO, SKĄD, TRASA, ILOŚĆ MIEJSC (bądź chęć żeby ktoś Was (ile Was) zabrał).
To ważne logistycznie
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Podobnie jak Aga.fo mam pytanko czy jako nowa mogę również zapisać się wstępnie na ten zlocik-?
Jeżeli tak to proszę zapisać - KasiaC+mąż + syn lat 11, bo dzieci chyba można zabrać?
Gazda OSTATNI RAZ ZA CIEBIE BIORĘ OBOWIĄZEK (bo się podjęłam, bo jak powiedziała cyganka: "masz miękkie serce") No chyba, że wyraźnie napiszesz, żeby się tym zająć do końca
To może prościej będzie, jak każdy będzie wpisywał się takim schematem:
Cytat:
Osoba zgłaszająca: .........................
Ilość osób jadących: .......................
Skąd jedziemy: ..............................
Ilość wolnych miejsc w samochodzie: .........................
Trasa: .....................................................................
Zaznaczamy sobie powyższy schemat, klikamy Ctrl+C, potem w okienku odpowiedzi na posta klikamy Ctrl+V i w miejsce kropek wpisujemy konieczne dane.
Sorry, że się tak wcinam (zwłaszcza, że sama nie jadę), ale może to trochę usprawni system i będzie mniej nerwów - wiem jakie to irytujące
Gazda OSTATNI RAZ ZA CIEBIE BIORĘ OBOWIĄZEK (bo się podjęłam, bo jak powiedziała cyganka: "masz miękkie serce") No chyba, że wyraźnie napiszesz, żeby się tym zająć do końca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum