Witam wszystkich serdecznie po mojej krótkiej nieobecności. Dziękuje
Artur za powierzone mi zadanie.
"Czytałem o chęci dofinansowania przejazdu busem do mnie z Warszawy (o ile dobrze Kmisa zrozumiałem). Kto zajmie się poszukiwaniem firmy świadczącej tego rodzaju usługi, która by zrobiła nam to gratis? Najlepiej transport do mnie z Wawy, powrót, no i może udało by się wycieczkę zrobić do Starej Lubovli czy Bardejowa... Pomysł był Kmisa, to może zrobisz rozeznanie w temacie Krzyśku?..."
Ja czytając w myślach
Romana: "Może warto przemyśleć nad wykorzystaniem środków z ewentualnego sponsoringu właśnie w taki sposób, aby zrekompensować koszty dojazdu, może warto trochę więcej dyskutować nad ograniczaniem kosztów przejazdu..." oraz wcześniejszymi wpisami na forum przed II Zlotem zadałem grzecznie pytanie: " Mam pomysł ( zapytanie ) do Zarządu DSS. Jak czytam myśli Romana są osoby które chciałyby skorzystać ze Zlotu a kłopotem jest dla nich dojazd, czyli jego koszty. Czy możliwy byłby sponsoring kosztów dojazdu np. bus z... no powiedzmy Warszawy do miejsca zlotu?..."
Ok; zadanie traktuję bardzo odpowoiedzialnie. Widze jednak, że z pomocą i pod moją nieobecnośc przyszła
Kasia. Warszawa była tylko takim przykładem. Zresztą sam mam do niej 550 km. Należy więc w tym miejscu zadać pytanie czy są chętni na Zlot z okolic Warszawy i tylko dojazd jest ich podstawowym problemem. Odpowiedz jest dość pilna aby był czas na załatwienie takiej sprawy. Prosimy zatem o odpowiedni wpis tu na wątku do końca miesiąca ( kto i skąd).
KlaWik napisał/a: |
Po za tym poczekajmy na rezultat moich pertraktacji z przewoźnikiem. Oby tylko było kogo wieźć |
- Kasiu wielkie dzieki.
Ps.Proszę o dopisanie do listy uczestników III Zlotu ( szt 2) i zgłaszam wolne miejsca na przejazd z Kotliny Kłodzkiej.