Niech 2012r. bedzie zdecydowanie bardziej radośniejszy. Wiele wiary, nadziei i miłości...
Wiele radości, ukojenia i zmniejszenia tego okropnego bólu tęsknoty... I niech Tatko Ci się często śni...
Dziękuję dziewczyny
Dzisiaj byłam z mamcią u tatula strasznie się nam zapadłł grób przerażający widok .Ale już ma ładnie zrobione,ale wiecie co było najgorsze to że ktoś nam ukradł znicz i takiego maleńkiego aniołka,który wyglądał jak z kryształu a w rzeczywistości był z plastiku.Nie wiem jakim to trzeba być człowiekiem,żeby kraść z grobu.Jeny jak jest ciężko ból ogromny,tak mi go bardzo brakuję
Dzisiaj byłam z mamcią u tatula strasznie się nam zapadłł grób przerażający widok
Iwonko mój Tata jest pochowany w grobie głębinowej, na nowej kwaterze, co chwila się tam groby zapadają i panuje straszny bałagan....Błoto masakryczne.....Interweniowałam już wielokrotnie, nawet przesłałam zdjęcia do lokalnej gazety....I nie widać poprawy....
Iwonko to jest oznaczenie macroelementów we krwii.
[ Dodano: 2012-01-17, 20:19 ]
Iwonko to jest oznaczenie makroelementów we krwii.
Do makroelementów zalicza się Do makroelementów należą:wapń, chlor, magnez, fosfor, potas, sód.
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Iwonko, niestety tęsknota będzie coraz większa choć życie nadal będzie trwało. Życzę Ci kochana aby ten ból czasem mijał, abyś znalazła nadzieję w tym nowych życiu
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum