JustynaS1975, udał się dzisiejszy dzionek ? Ciasto zjedzone ?
Udał . Ciasto zjedzone, pochwalę się, było przepyszne, byłam z siebie dumna, że takie dobre zrobiłam .
Ciasto było robione wg przepisu na 'tort Sachera', ale myślę, że nawet w Hotelu Sacher we Wiedniu takiego pysznego nie robią
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Udał . Ciasto zjedzone, pochwalę się, było przepyszne, byłam z siebie dumna, że takie dobre zrobiłam .
Ciasto było robione wg przepisu na 'tort Sachera', ale myślę, że nawet w Hotelu Sacher we Wiedniu takiego pysznego nie robią
Musimy uwierzyć Ci na słowo niestety a szkoda
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
'Tort' - to chyba jednak zbyt szumna nazwa.
Jest czekoladowy, przekładany dżemem morelowym (dżem przed przełożeniem podgrzewam i ja dodatkowo wymieszałam z gorzką czekoladą ze skórkami pomarańczy) i polany polewą czekoladową (ja rozpuszczam dwie czekolady: mleczną i gorzką).
Przepyszny ... o prawdziwie niebiańskim smaku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum