Uczymy się cieszyć
.......z chwil maleńkich,
które nam los
.......daje do ręki
Łapmy je w locie
.......nasze nadzieje,
czekając na dalsze
.......losu koleje
Pięknego uśmiechu
......na twarzy
bukietu radości,
......a w sercu dużo, dużo miłości...
z netu
Są dwie drogi, aby przeżyć życie. Jedna to żyć tak, jakby nic nie było cudem. Druga to żyć tak, jakby cudem było wszystko.
- Albert Einstein
http://www.youtube.com/watch?v=syRcFWnJCAA
- i tak co dnia Justynko
Mam wrażenie że przed chorobą podążałam nie tą drogą ale teraz azymut obrany prawidłowo
Miłego dnia Justyś
Mam wrażenie że przed chorobą podążałam nie tą drogą ale teraz azymut obrany prawidłowo
Ja próbuję obierać jakiś azymut i mam nadzieję, że ostatecznie okaże się, że wybór/wybory są właściwe
Stwierdziłam, że moje teraźniejsze życie jest 'cudem'. Życie jest czymś bardzo kruchym, a jednocześnie organizm jest taką zadziwiającą maszynką, która potrafi wiele przetrwać, aż dziw, że taka wiele przetrwał.
organizm jest taką zadziwiającą maszynką, która potrafi wiele przetrwać, aż dziw, że taka wiele przetrwał.
- bo jesteś tą osobą/maszynką za sterami której siedzi ta wyjątkową, właściwa osoba, która potrafiła spokojnie przeprowadzić ją przez krętą wyboistą drogę... nie każdemu ten dar jest dany
- a Twój Święty Mikołaj dobrze znał drogę
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum