Zufed ale ja mieszkam w Nowym Sączu i kilka razy w roku jestem w Krakowie na Botanicznej do kontroli gdzie byłam operowana. I zawsze wtedy spotykam się z dziewczynami z mojego forum i pijemy kawkę . Wiec może jak bedę w Kraku to Cie namierzę jakoś
zufed Krakow ,Bytom ,Tychy ,Nowy Sacz to nie sa az takie kilometry musimy sie kiedys zmówic na ja kas kawke
Ja 20 lat nie byłam w Krakowie (wycieczki szkolne) a mam wielki sentyment do tego miasta
To moze w Gdansku tez trzeba takie spotkanie zorganizowac??? Chyba bede w maju, zaczynam szukac pracy na Wybrzezu, za poltora roku wracamy do kraju...wczoraj siedzielismy caly wieczor klikajac w oferty mieszkan...setnie sie ubawilam...pr reklamowy jak z wady zrobic zalete np mieszkanie do grutownego remontu co pozostawia pole do wlasnych aranzacji i fotka kompletnie zrujnowanego mieszkania...
czeka nas wielkie logistyczno-organizacyjne zamieszanie, ale damy rade i juz sie nie moge doczekac!!!!!!!
_________________ Niemożliwość jest opinią. Możliwość jest stanem ducha.
NIe szukaj ofert przez internet, bo tam znajdziesz tylko śmietnik obiektów, których maklerzy nie mogą upchnąć na rynku. Jakiś czas temu intensywnie się tym zajmowałem. Lepiej maszeruj od razu do takiego Tyszkiewicza. Jak potrzebujesz więcej informacji, pisz na pm. Inne opcje są dla ludzi z czasem i na miejscu.
powodzenia
ooo prosze, posmiejcie sie tez:
Mieszkanie znajdujące się na poddaszu, do całkowitego remontu, co pozwala stworzyć śmiałe i niecodzienne koncepcje aranżacji wnętrza.
generalnie dostaje obuchem w lep - haha-zakup mieszkania za 380 000 to koszty 20000...ratujcie mnie...wiem, ze zachowuje sie jakbym spadla z ksiezyca...
agakata, my jak szukaliśmy mieszkania też zwróciliśmy uwagę jak pięknie rudery są ubrane w słowa
Trzeba przyznać,że główki co niektórym pracują na pełnych obrotach,byle tylko wcisnąć zajechane mieszkanie do własnej aranżacji ...
Faktycznie tak jak billyb, pisze,na odległość ciężko Ci będzie,bo nie możesz obejrzeć namacalnie.
Ale bądź dobrej myśli,macie jeszcze czas,więc nic na siłę.
Nie zamierzamy kupowac w ciemno, tymczasem rozgladamy sie, zeby miec jako-takie pojecie co, gdzie, za ile...M. ma teraz przerwe w szkole i siedzi i doksztalca sie z kredytow, lokat etc...osiwiemy juz niedlugo, szczesciem, ze ja sobie koloruje czupryne...a i M. moge zawsze na szwarca przerobic
agakata, my jak szukaliśmy mieszkania też zwróciliśmy uwagę jak pięknie rudery są ubrane w słowa
Trzeba przyznać,że główki co niektórym pracują na pełnych obrotach,byle tylko wcisnąć zajechane mieszkanie do własnej aranżacji ...
U nas taka chalupa jest reklamowana przez agentow jako "renovators delight"
Czasami pisza uczciwie: "original conditions" co oznacza, ze w domu nie zmieniono nic od 40-50 lat.
Hm...fakt...śniegu coraz mniej ale nie wiem jak u Was ale u mnie za to coraz wiecej syfu widać-chodzi mi o psie odchody które były pod śniegiem niewidoczne a teraz....masakra!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum