Nie jest dobrze Mamcia strasznie słabiutka - ciężko jej ustać na nogach , bo bardzo ją bolą jak stoi .
Niestety lepiej już pewnie nie będzie
Humor bez zmian
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Jest źle - chciałam zadzwonić do hospicjum domowego , ale Mama się nie zgadza
Nie wiem jak mam ją przekonać - trudno mi z tym
Wiem że koniec jest blisko - coraz bliżej
Przykro to czytać:(
Jednak jak już zacznie bardzo bolec ,Twoja mama nie będzie miała nic przeciwko hospicjum-będze się liczyc tylko uśmierzenie bólu.
Trzymaj rękę na pulsie.
Duzo sił dla Ciebie i Mamy w tym trudnym czasie
Słabe to pocieszenie, ale przynajmniej tyle dobrego.
Przekaż Mamusi nasze pozdrowienia, zapewnij, że przesyłamy jej nasze wszystkie ciepłe uczucia i energię
Kochani jesteście
Mama dała się w końcu namówić na wizytę lekarską : Pani doktor stwierdziła zapalenie oskrzeli , Mamcia dostała antybiotyk i rozpuszczalne cudo na rozrzedzenie wydzieliny .
Wierzę że będzie lepiej i obiecuję informować was na bieżąco
Pani doktor jak tylko weszła i zapytała o etap leczenia Mamci od razu po kilku słowach powiedziała : widzę że ma Pani świetne podejście do leczenia i bardzo duże pokłady Humoru i pozytywnej energii
No jak nie , jak tak
Wcisnęłam dzisiaj w Mamcię 1/3 kubka zupy z soczewicy i pół pieroga z jabłkiem - teraz pije Nutridrinka . a rano wypiła jeszcze preparat wysokobiałkowy .
Wiem że to nie wiele ale przez 3 dni nie jadła w ogóle - lepszy rydz niż nic .
Jeszcze wpakowałam jej do buźki dropsa na gardło mówiąc że na pewno znieczuli jej owrzodzone usta i przełyk - zawsze to trochę cukru
Pije wodę i herbatkę - z tym problemu nie ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum