Mam augmentin 2x na dobę. Środków p/obrzękowych nie dostałam. Jutro jadę do Krakowa to może coś mi lekarz przepisze.Mam jeszcze olbrzymi prolem z suchym, męczącym kaszlem a nie jestem przeziębiona. Zażywam thiocodin, ale to pomaga tylko na chwilę.
Dzisiejsza wizyta domowa to porażka, lekarz był bardziej wystraszony niż ja.
Dobrze,że jest nasz Gazda i odpowiada Ci sensownie.Bo,co ja Ci moge napisać?Mogę jedynie zapewnić,że często o Tobie myslę,bo może te moje dobre myśli pozwolą na przetrzymanie ciężkich dni,które teraz przezywasz.
Brat po operacji i radioterapii miał zapisany steryd,nazwy nie pamiętam,ale kojarzy mi się Encorton.To na te obrzeki,też był opuchnięty.Laryngolog nie miał się wystraszyć,tylko pomóc.Nic Ci nie zapisał?Antybiotyk jest dobry.
Jedynie tak mogę Cię utulić
Dzisiejsza wizyta domowa to porażka, lekarz był bardziej wystraszony niż ja.
Za jakiś czas, po terapii, nauczysz się wykorzystywać strach niektórych lekarzy pierwszego kontaktu. Kiedyś miałem problem z otrzymaniem skierowania do specjalisty. Obecnie nie stoję w kolejkach do lekarzy (bo mam raka), a skierowanie do laryngologa, czy dermatologa otrzymuję od ręki (bo mam raka). Lekarz zaczyna je wypisywać zanim skończę mówić o co mi chodzi.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Moi mili, jest gorzej niż myśłałam , mam przerzuty do węzłów chłonnych, podstawy czaszki, okolicznych żył, tkanki tłuszczowej. Naświetkania za 2 tygodnie,ale ja już nie wiem czy tego chcę.
Od wczoraj "nie żyję" zrozpaczona Ela
Rozumie Twój ból, strach i zwątpienie ale do póki lekarze chcą Ciebie leczyć do póty jest szansa i nie wolno Tobie jej tracić ani z niej rezygnować. Naucz się jak wielu z nas cieszyć każdym kolejnym dniem i walcz, walcz do końca.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Tarnowianko,
czy mogłabyś tu przytoczyć dokładnie wyniki Twoich badań?
Wynik badania histopatologicznego materiału pooperacyjnego, ewentualne wyniki badań obrazowych?
Bez wyników badań nie sposób próbować Ci pomóc czy wyjaśnić jakichkolwiek Twoich wątpliwości.
pozdrawiam ciepło.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-02-15, 20:42 ] Pisząc post robisz podgląd, po czym używasz opcji "Załącz plik" i dodajesz go z dysku komputera.
Alternatywnie możesz przesłać mailem do któregoś z moderatorów - wtedy go tu dołączymy.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2012-02-15, 22:08 ] Załączam wynik otrzymany mailem:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum