Witaj Romanie
od kiedy faceci malują paznokcie ? o rany chciałabym to zobaczyć tz. Twoje pomalowane paznokcie ale numer , Romku już nie mogę się doczekać zlotu żeby Ciebie poznać no i ten lubczyk w doniczce będzie pachniał w całym mieszkaniu
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
No tak... ja też miałem kiedyś pomalowane paznokcie... krwistoczerwony kolor... ale tylko u jednej ręki... koszmar, do dzisiaj pamiętam
Pozdrawiam sobotnio
Roman drag queen Chcę to zobaczyć.
Pozdrawiam Was i przede wszystkim Sonię (w Jej wątku)
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dziękuję Justyś
jak to dobrze , że jesteście że Was mam że mogę na Was liczyć a teraz jest mi tak ciężko , lekarze podejrzewają nawrót choroby u męża czekamy na badanie PET termin 8 maj dzisiaj załatwiałam też sprawy Uli i na wet nie wiecie jak dobrze jest włączyć kompa bo się wie że człowiek zostanie 'wysłuchany '
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum