dzisiaj wesoło Justyś uśmiałam się co nie miara
kawa mi wystygła , paznokcie ledwo spiłowałam a o położeniu lakieru można było pomarzyć
więc znikam na chwil kilka , dwie warstwy położę i wracam do Was
już myślałam , że będę musiała wziąć lapka pod pachę i zniknąć z pokoju
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
zrobione
od jakiegoś czasu nie mogę sobie poradzić z paznokciami , zrobiły się w prążki pękają na pół , objawy wskazywały by na brak żelaza ale żelazo jest w normie nie mam pojęcia co to może być ? lakier trochę chroni ,
Justyś a dlaczego nie malujesz paznokci czy jest to związane z Twoją chorobą ( sory przecież Ty już jesteś zdrowa )
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Justyś a dlaczego nie malujesz paznokci czy jest to związane z Twoją chorobą ( sory przecież Ty już jesteś zdrowa )
Po nawrocie przestałam malować. To moja schiza
[ Dodano: 2012-04-15, 21:06 ]
Zresztą jeśli malowałam to tylko bezbarwnym, albo takim mało barwnym, a to wynikało z moich zdolności. Gdy jest kolor jest nie tylko na paznokciu, ale na pół palca, to się za bardzo rzuca w oczy
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
ja miałam raz w życiu tipsy ale jak wylądowałam w szpitalu na operacji to zrezygnowałam po z tipsów za dużo kasy szło by w błoto a do malowania nabrałam wprawy ja też miałam kolor i tu i tam
Stanisław Jachowicz
Tipsów nie miałam nigdy.
Ale na pewno malowanie kolorem to kwestia wprawy. Ale jak się przyłożyłam to i francuski zrobiłam lepiej i dokładniej niż niejedna manikiurzystka.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
stary film ale dobry z 2000 roku w roli tytułowej Jean Reno , film jest francuski ale druga część jest jeszcze lepsza film się skończył i małżowinek idzie spać
ja też będę się zwijać bo jutro do pracy
Justyś dziękuję za miło spędzony czas do jutra
Stanisław Jachowicz
No tak... ja też miałem kiedyś pomalowane paznokcie... krwistoczerwony kolor... ale tylko u jednej ręki... koszmar, do dzisiaj pamiętam
Pozdrawiam sobotnio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum