Aguś, Ty mocna i w dodatku dobry rocznik, nie wspominając o o sławetnej dacie urodzenia wierzę, że dasz z siebie wszystko. Zbieraj się i pogoń tę paskudę. Buzi, buzi dla Ciebie i cmokas dla Ukochanego Twego J. i mojego Ulubionego Marynarza. (Tak, tak, wszystko pamiętam!) Uściski ode mnie i mojej Dżolanty.
Jutro wyruszam na pierwszy wlew,nie wiem czy dojdzie do skutku bo dopadło mnie
lekkie przeziębienie.
Ratowałam się jak mogłam,ale katar pozostał.
Zobaczymy co zdecyduje lekarz.
Pozdrawiam Wszystkich, ciepłe myśli mile widziane
Dzień dobry
Jestem, choć z deczka przymulona.Miałam jakieś sensacje wczoraj podczas wlewu .Pierwszy raz takie coś mnie spotkało. Szczegóły w merytorycznym.
Wieczorem zapodam sobie neulaste to też miłe uczucie ( objawy grypowe ). I dalej do przodu.
Zoja,Justynka
Pozdrawiam Wszystkich
Witajcie
Jutro potrzebne wsparcie myślowe i kciukowe.Mam mieć zakładany port.
Trzęsę portkami. Im starsza tym bardziej strachliwa. Co to jest?
Chyba za dużo się nasłuchałam na ten temat i się nakręciłam. Tak do końca nie jestem przekonana co do słuszności mojej decyzji. Nikt mnie przecież do niczego nie zmusza, mogę zrezygnować. Ale byłoby to na pewno niekorzystne dla mnie.
Więc niech się dzieje co ma się dziać. Nie ja pierwsza i na pewno nie ostatnia.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum