Melduję posłusznie zaliczyłam długi nad morski spacer.Wieje jak w" kieleckim na dworcu" ale szłam z wiatrem ,wiało w d...ę ,głowa jakby mniej boli
Było warto "wyleźć z wyrka"
Hej Aguś . A ja się okropnie boję morza ! Już na samą myśl o falach ogarnia mnie przerażenie . Dobrze, że tak daleko mieszkam od tych strasznych, śmiercionośnych fal . Tu blisko gór mnie żadna nie dosięgnie . Jak tam dzisiaj twoje samopoczucie ?
[ Dodano: 2012-06-03, 01:55 ]
No widzisz Aguś - zapomniałam ci napisać, że strach przed wodą to jeden z moich gorszych bzików
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Witam Wszystkich niedzielnie .
Wstał nowy ładny, dzień . Samopoczucie w związku z tym lepsze.
Wczorajszy spacer dużo dobrego zrobił dla mnie .
Mnie naładował pozytywnie .Dziś powtórka z rozrywki .
Ostatnio sobie odpuściłam i były skutki .Powracam do starych przyzwyczajeń .
Nogi bolą ,wszystko boli ale co tam -idę .
Soja Kochana '
musi to być dla Ciebie lekką traumą taki lęk przed falami.Wierzę,że można się bać.(ja bardzo boję się np.burzy kompletny bzik mnie wtedy ogarnia ).
Ja akurat odpoczywam tam ,ale jak bym się bała to bym siedziała na 4 literach w domu.
"Innej wody " też się boisz?
Pozdrawiam
Cześć Asiu
U mnie też nie najcieplej bo tylko 12 stopni, i wieje silny wiatr, ale jak chodziłam zimą w mrozach to co to teraz te 12 stopni ?
Tylko ,że organizm już nastawiony na ciepło.I muszę iść z wiatrem ,a nie pod wiatr bo wczoraj czułam się jak na pustyni .Cała w piasku byłam
Ale co tam?
jakie masz plany na dzisiejszy dzień?
Pozdrawiam
Cześć Aguś . Niestety boję się każdej, każdziutkiej wody . Może to dziwnie zabrzmi, ale boję się nawet wody z wanny . Kiedyś kąpałam się w wannie i nie zobaczyłam spod piany swoich nóg , więc uciekłam z wanny w popłochu . I od tamtej pory kąpie się tylko pod prysznicem . Woda jest przerażająca . Ta w morzu, w jeziorze, w basenie, w wannie i każda inna . Jak ci mija niedziela ?
Cześć Aguś . Niestety boję się każdej, każdziutkiej wody . Może to dziwnie zabrzmi, ale boję się nawet wody z wanny . Kiedyś kąpałam się w wannie i nie zobaczyłam spod piany swoich nóg , więc uciekłam z wanny w popłochu . I od tamtej pory kąpie się tylko pod prysznicem . Woda jest przerażająca . Ta w morzu, w jeziorze, w basenie, w wannie i każda inna . Jak ci mija niedziela ?
może to wścieklizna?
wiesz że się śmieje prawda? ja się nie boję wody kocham ja najchętniej bym nie wychodziła z jeziora rzeki itd. ja boję się krów panicznie ale dzień zień do nich podchodzę , ja jestem taka że jak boję sie wężów to będę musiała wziąsć je na ręce i się ze strachem oswoić, nie lubię jak mnie coś blokuje i walczę choć czasem jest trudno i długo to zchodzi oswajanie lęków
Witam popołudniowo.
U mnie co chwila woda sika z nieba, ale na tą wysuszoną ziemię to wszystko za mało.
Lubiłem jeździć nad nasze morze w zimie i wczesną wiosną, a spacery po plaży to rzeczywiście rarytas...
W odróżnieniu od Soi uwielbiam fale grzmocące o brzeg, co prawda nasz Bałtyk jest wyjątkowo brudny, ale jak się nie ma co się lubi...
O tej porze roku jeszcze woda jest wyjątkowa czysta.Co widać po wyrzuconych na brzeg "różnościach" -nie są "utaplane" w brudzie
Pogoda się zmienia ,wczoraj wiało w d...ę ostro i wiało piachem jak na pustyni.Dziś też wiało lecz mniej,wiatr cieplejszy.Kilometry zaliczone,jod powdychany .
Myślę,że zbliża się lato
Hej, hej . Rany koguta, jak czytam o tych grzmiących falach to mam gęsią skórkę i sensacje żołądkowe . Normalnie już się czuję, jakbym się topiła w tych falach !!!
Aguś, a fajni byli ??? Z racji tego, że mój mąż jest zapalonym kibicem non stop ogląda jakieś mecze i programy o Euro . Mnie już to przyprawia o niestrawność, a tu dopiero początek . Ale jak tak czasem zerknę na ekran to niektórzy piłkarze nawet całkiem, całkiem są . Np Robert Lewandowski bez koszulki prezentuje się pierwsza klasa . To jedyne dobre strony Euro jakie widzę .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum